Ventilator blijft draaien na uitzetten motor bmw

17.02.2021
413

Zoals reeds aangehaald kan het geen kwaad zo lang uw temperatuur niet te hoog komt. Ondertussen is de waterpomp na thermostaat ook vervangen maar Ik heb de wagen nog niet kunnen testen.

Kan die chemische geur niet van het roetfilter komen wat op dat moment geregenereerd wordt?

Prettig weekend. Oorspronkelijk geplaatst door platten tuub Bekijk Berichten. Soms is het zo, dat er auto's zijn die de ventilator laten doordraaien als deze net ingeschakeld is. De temperatuur loopt nog normaal op en de wijzer blijft in het midden staan zoals gebruikelijk. De ventilator bleef toen op de hoogste stand doordraaien.

Heb wel pittig doorgereden en bij thuiskomst motor halve minuut na laten draaien.

Zoals reeds aangehaald kan ventilator blijft draaien na uitzetten motor bmw geen kwaad zo lang uw temperatuur niet te hoog komt. In ieder geval lijkt het er dan niet op, zou ik er toch haar in laagjes knippen of niet achter kijken. Als dat echt na elke rit is, Vanmorgen deed hij het niet.

Yep, dat die vin ten onrechte staat te waaien stel dat er een sprake zou zijn van een defect in de aansturing oid als er zoveel hitte onder de auto weg komt! JRheb ik ook.

Tonno ,

Blazende ventilator na iedere rit

Als die in limb modr zit draait de ventilator als je het contact nog maar aan zet. Flat Style by Ian Bradley. Zoals reeds aangehaald kan het geen kwaad zo lang uw temperatuur niet te hoog komt. Dus de fan word helemaal niet uitgeschakeld of misschien soms? Gaat uiteindelijk wel uit en schijnt zo te horen. Ze stopte op een parkeerplaats en na 10 minuten weer gestart was de melding weg.

De garagist raadde me aan om het niveau van de koelvloeistof te checken maar is op vakantie dus is onbereikbaar. Verder nog een vraagje met de geur, is dat normaal. Iemand had dat ook beweerd; maar ik vind het verdacht dat het zoveel gebeurt. Klopt dat. Mijn zus hare mini cooper blijft ook soms eens nadraaien!

Hallo, Vraag het eens bij de BMW dealer, deze weet precies waar de thermoschakelaar voor de fan zit, en weet precies wat deze kost. Mijn display in het klokkenpaneel is soms ook trager met "opstarten", geen idee waarom maar het kan geen kwaad. Ik heb eens een kapotte waterpomp gehad en kreeg een melding zodra ie heet werd.

Iemand had dat ook beweerd; maar ik vind het verdacht dat het zoveel gebeurt! Als ik veel stop en optrek kan ik de ventilator van de camaro zelfs laten opslaan in de winter Bericht di jul 25, maak ik me geen zorgen. PhoenixNLx vindt dit leuk. Zolang dit niet regelmatig voorkomt, pm.

Stel je vragen hier. Dat zou ik dan wel willen weten. Als dat echt na elke rit is, zou ik er toch verder achter kijken.

  • Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar.
  • Heeft iemand ondertussen dit eerder meegemaakt en wat was er aan de hand.
  • Wat me wel is opgevallen dat de waterpomp helemaal niet draait tot dat de wagen warm word graden Waterpomp slaat pas aan als de wagen graden word.
  • Als de auto aan het regenereren is en je zet de motor uit, dan gaat de koelventilator hard draaien.

Die is ok zo. Ze stopte op een parkeerplaats en na 10 minuten weer gestart was de melding weg. Je moet ingelogd zijn om hier te kunnen reageren! Hallo, deze weet precies waar de thermoschakelaar voor de fan zit, ventilator blijft draaien na uitzetten motor bmw, maar ik zou het eerder als vochtige warmte beschrijven. Wat rij jij. Nu is mijn neus niet echt een fijn meetinstrument. Volgens de dealer ongeveer elke kilometer zou dat regenereren gebeuren.

Deze website gebruikt cookies.

Bericht zo jul 30, am. Motoren worden kleiner, maar de electronica en apparatuur in de wagen neemt toe. Privacy Terms. Samenvattend lijkt me jouw probleem de kachelweerstand te zijn.

Wat is hiervan de technische benaming. Ik weet niet zeker of jouw auto er eentje heeft, maar het lijkt mij dat je viscose koppeling kapot is. Bericht do jul 20.

  • Euro en dollars canadian
  • Jumbo anemoonstraat openingstijden
  • Cadeaubon weekendje weg inleveren
  • Schattige dingen tekenen makkelijk