Doosje maken van a4 papier

28.10.2020
189

Secties verbergen Vouw de uiteinden van de rechter- en linkerwanden tegen de voet aan om de laatste twee hoekjes te maken.

Werk de doos mooi af. Je kunt ze vouwen in allerhande vormen. Meer weergeven Begin met het patroon van het papier naar beneden, waarbij je elke hoek omvouwt zodat het patroon zichtbaar wordt. De smalle flap zal dat worden wat de doos bijeenhoudt.

Het papier heeft nu de vorm van een langwerpige achthoek. Aanmelden Facebook. Voor meer informatie, bekijk je: Cookiebeleid. Een origami-doosje is prachtig in al zijn eenvoud. Portugus: Fazer uma Caixa de Papel Fcil.

Doe hetzelfde met de overstaande zijkant foto 9. De flap en de gevouwen driehoekige hoek horen beide zichtbaar te zijn.
  • Wanneer het volledig is gevouwen, zie je slechts twee rechthoekige flappen die in het midden bij elkaar komen. Kies je papier.
  • De driehoekjes moeten nog op hun plaats liggen. Gebruik niet te veel kracht, om te voorkomen dat het papier scheurt.

Maak de vouwen scherp met je vinger en vouw het weer open. Secties verbergen Naast papier heb je een schaar, een liniaal en lijm nodig. Voor deze methode werkt rechthoekig papier het best. Het papier moet beginnen te vouwen, waarbij de nieuwe kant omhoog komt.

Dit is een nuttige, leuke manier om oude folders en papier te gebruiken die je anders weg zou gooien. Verwacht niet doosje maken van a4 papier het je het bij je eerste poging meteen perfect doet. Knip je sjabloon uit.

Voor het beste resultaat moet je netjes vouwen. Espaol: hacer una caja sencilla de papel caja de origami.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Methode 3 van Vouw elke kant van het papier naar het midden. Het papier komt gewoon uit de HEMA, maar ik betwijfel of ze het daar nog hebben.

Duw de nieuwe sectie in de flap eronder. Secties verbergen Waarvoor zou jij dit doosje gebruiken. Draai het doosje om en breng de lijm gelijkmatig aan op het flapje. Er zijn twee segmenten in de lengte voor het openvouwen, en vier segmenten in de lengte erna. Dat is inderdaad het moeilijkste stukje.

Een blog over boeken

Waarvoor zou jij dit doosje gebruiken? Vouw het doormidden langs het verticale midden. Laten we dit opgetilde stukje de "kop" van het doosje noemen.

Ga ik zeker eens een keer uitproberen! Vouw de kortere randen naar het midden. Nu staat er een driehoekige punt naar boven gericht. In dit artikel: De vouwen maken.

Vouw het papier nogmaals. Het papier ziet er nu uit als een kleiner vierkant en is samengesteld uit vier identieke driehoeken. Wellicht moet je doosje maken van a4 papier deel van de vouwen scherper maken, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Probeer het uit!

De vorm is nu een nog kleiner vierkant. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Met andere woorden: zoek de vouw die ongeveer 3 cm onder de basis van een van de driehoeken ligt.

Maak de vouwen scherp met je vinger en vouw het weer open. Open de linkerzijde van het doosje. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

  • Yin yoga bergen op zoom
  • Makkelijke piano liedjes
  • Ziggo in buitenland
  • Mini ecosysteem kopen amsterdam