Met de trein van brussel naar oslo

09.10.2020
130

X Geen Low Fare Finder beschikbaar. Kies een luchthaven.

Hotels aangeboden door Booking. Bus van Charleroi naar Antwerpen. Ontdek de eenvoudigste manier om van Brussel naar Oslo te reizen door bussen te vergelijken op Busbud en de bus te kiezen die bij jouw reisstijl en budget past. Bus van Brussel naar Pilsen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Brussel en Oslo, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Gelieve ons Service Centre te contacteren voor omboekingen met een FlightVoucher.

Busverbindingen vanuit Brussel. Oslo - Gteborg. Wijzig je cookies. Verbindingen : Populaire verbindingen andere gebruikers hebben gereist. Comfortabele trein.

Oslo is een van de meest groene hoofdsteden in Europa , met tal van historische bezienswaardigheden, een bruisend nachtleven , adembenemende fjorden en de beste restaurants. Bus van Madrid naar Brussel.

Treinen naar Oslo

Bus van Antwerpen naar Brussel. Beside the train connections between Sweden and Norway, you will also find a lot of bus connections. Oslo naar Malmö. Niet te missen wijken zijn het oude stadsdeel Gamla Stan, trendy Södermalm en Östermalm met zijn modieuze winkels. U moet voor dit gedeelte de bus gebruiken. Veerboot verbindingen Langeafstandsbus kaartjes landen.

  • Ik ga akkoord met het privacy beleid. Brussel - Gare de Ouest.
  • Avenue Fonsny 1 ,   Brussel  België.

Oslo naar Malm. Sommige bussen rijden rechtstreeks, bij andere moet je onderweg overstappen. February Combineer een city trip naar Oslo met een bezoek aan Bergen.

Ga meteen effe wandelen langs de prachtig gekleurde huisjes aan de kade in de wijk Bryggen. Je steekt het water over via de beroemde resund-brug.

Dienstregeling en alle treinkaartjes

Krappe planning? Bus van Antwerpen naar Brussel. VY biedt trein en buskaartje in Noorwegen aan. In Noorwegen reist u met de trein van VY, koop aub uw treinkaartje online bij één van de volgende boekingswebsites.

Bus van Barcelona naar Brussel. Wilt u liever vliegen. Veerboot verbindingen Langeafstandsbus kaartjes landen. Waarschuwing Gelieve alle verplichte velden in te vullen. Het is eigenlijk een soort miniversie van Kopenhagen.

Wil je een reis boeken?

Eloise Hi! Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren , en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Weet je al, wanneer de terugreis is? Charmante stations. Scandinavië is natuurlijk wel erg duur, dus voor de logementen kan je best effe checken of er goedkope hostels in de buurt zijn.

Voor verbindingen langs de kust en in het uiterste noorden moet u de bus gebruiken. Werkt er iets niet zoals het moet. Bus van Karlstad naar Oslo. Wijzig je cookies. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Brussel en Oslo, en waarmee met de trein van brussel naar oslo iedere trein in 31 verschillende landen kunt nemen.

Dat is een soort abonnement dat je voor de periode van je reis koopt, zodat je je gemakkelijk kunt orinteren. Brussel naar Casablanca.

Een vraag? We staan 24/7 klaar om je te helpen!

Combineer een city trip naar Oslo met een bezoek aan Bergen, de prachtige hoofdstad van het fjordengebied. Eurail aanbiedingen en kortingen Koop Eurail.

Waar koop je een ticket van Göteborg naar Oslo? Allemaal zaken die ik graag hier met je deel!

Brussel - Rue Royale. Geniet van het prachtige geluid van je beste muziekafspeellijst op je busreis van Brussel naar Oslo terwijl je kilometers lang opgaat in schitterende uitzichten!

Komt dit gebouw je bekend voor. Of je nu in de zomer gaat om te wandelen of in de winter om te skin in de nabijgelegen natuurgebieden, er is in Oslo altijd wat te doen.

  • Zien wie facebook profiel bezoekt
  • Dikke lymfeklieren hals kind
  • Belgisch park den haag school
  • Inloggen rtl xl app smart tv