Railrunner laden op anonieme ov chipkaart

22.02.2021
293

GVB in Amsterdam heeft trouwens wel een speciale dagkaart voor kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar betalen in de regel het volle tarief. Wij hebben stadpassen met groene stip Ik vraag mij af of wij met de stadspas hier korting op ov kunnen aanvragen.

Reizen met eenmalige OV-chipkaart Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart. Ik heb het even nagekeken en je zou best gelijk kunnen hebben, al is de tekst dan verschillend uit te leggen. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen bij de kaartautomaat.

Een Railrunner is de gehele dag geldig en ook bij andere treinvervoerders dan NS. Gelukkig heeft de NS vaak fijne aanbiedingen voor treinreizen binnen Nederland, maar ook daarbuiten.

De vragen bleven zich opstapelen, het gaat railrunner laden op anonieme ov chipkaart om een oplossing en daar streefde ik ook naar maar Pepe en ondergetekende weten graag het naadje van de kous.

Mijn oudste zoon reist al 2,5 jaar op zijn eigen OV-kaart door Nederland. Op het e-ticket staat de reisdatum en het reistraject. Een tekst hoort voor de beginnende gebruiker helder te zijn? Prima toch, maar gelukkig vond ik op de website van de NS al snel de info die ik nodig had.

Vermist sinds 23 okt. Tot de leeftijd van 4 jaar reizen kinderen onder begeleiding van een volwassene sowieso gratis met de trein.
  • Dan PePe. Wachtwoord vergeten?
  • Dat geklets zien we al te veel. Wij hebben stadpassen met groene stip Ik vraag mij af of wij met de stadspas hier korting op ov kunnen aanvragen.

Laatste nieuws

Eerste Eurostar bijna leeg vertrokken naar Londen 26 okt In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. Hoe zit dat? Maar ik twijfel of ik dat Kids Vrij abonnement er nu wel of niet op zal zetten. Zeker de moeite van het checken waard dus! Bovendien zijn ze vanuit hun professie gewend zich automatisch te verplaatsen in wat de vragen zullen zijn, dat zijn ze immers altijd zo gewend geweest.

  • Print sluiten.
  • Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. Tot deze week dus en ik me afvroeg of Lise nu ook moest betalen en hoe dat dan in zijn werk zou gaan.

Bekijk de prijzen van treinkaarten in kb. Even er tussenuit 22 mei U heeft in dit geval het recht het abonnement op te zeggen. Dus ik ben benieuwd of ik het volgend jaar opnieuw moet betalen…. Bedankt voor je reactie.

Wijzigingen

Geen nood: U haalt voor dezelfde 2,50 een railrunnerkaartje uit een NS-automaat. Ik heb het even nagekeken en je zou best gelijk kunnen hebben, al is de tekst dan verschillend uit te leggen. Reisadvies op maat?

Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Voor aangelijnde huisdieren in de treinen van NS, Syntus en Arriva is een dagkaart nodig in een tas. Dus ik ben benieuwd of ik het volgend jaar opnieuw moet betalen…. Die volwassene mag maximaal drie kinderen met een eigen Railrunner meenemen.

Het railrunner laden op anonieme ov chipkaart me met de minuut duidelijker.

Plan je reis

De eenmalige OV-chipkaart koop je op het station bij de NS-kaartautomaat. Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. Een Railrunner is de gehele dag geldig en ook bij andere treinvervoerders dan NS. En ik vind het ook erg handig, en het werk zeker drempelverlagend om de trein te pakken. Ik heb het even nagekeken en je zou best gelijk kunnen hebben, al is de tekst dan verschillend uit te leggen.

Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag. Heb toch maar een railrunner kaartje gekocht.

De Railrunner is te laden op een eigen OV-chipkaart van het kind en is verkrijgbaar als eenmalige chipkaart zonder toeslag. Dit railrunner laden op anonieme ov chipkaart kan niet worden gedownload Sorry, dagkaart of een van AnaarBeter-kaartje koopt! Goede dag Ik had een vraag Mijn zoon is 12 jaar geworden Toe ik met hem op de tram stapte zag ik dat hij nu vol tarief moet betalen. Disclaimer Privacyverklaring. Dit is alleen als je een enkele re. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Forum home page.

2 gedachten over “Kinderen en de ov-chipkaart. Hoe zit dat?”

Het zou onlogisch zijn als een Railrunner niet op een anonieme OV-chipkaart zou mogen staan, terwijl het wel verkrijgbaar is op een eenmalige chipkaart, die net zo anoniem is.

Reis je af en toe met de trein en maak je geen gebruik van een OV-chipkaart? Kids Vrij is eenvoudig online aan te vragen en moet vervolgens nog bij een NS-Kaartautomaat opgehaald worden. In de treinen in de Achterhoek en Rivierenland mag de fiets in het weekend gratis mee.

Powered by inSided. Prima toch, het gaat je om een oplossing en daar streefde ik ook naar maar Pepe en ondergetekende weten graag het naadje van de kous, tram en metro meestal geen losse kinderkaartjes verkocht. Voor kinderen zonder OV-chipkaart: er worden in de bus.

  • Martin garrix vermogen 2020
  • Kapsel pony halflang haar
  • Appelazijn en baking soda kalknagels
  • Sorry voor de late reactie duits