Stronghold plus hond

13.03.2021
290

Terug naar Vlooien - Teken. Kinderen lopen het risico om wormeitjes binnen te krijgen: via zandbakken of door te kruipen op de grond. Soms verdwalen de larfjes en komen ze in ogen terecht.

Download bijsluiter. Voldoet uw gezelschapsdier na de Brexit niet aan de invoereisen, dan wordt het na binnenkomst in Nederland in quarantaine genomen. Deze druppels worden net als vele andere topicale middelen maandelijks gedruppeld in het nekvel van uw kat. Onderweg beschadigen ze deze organen. Bravecto Spot-on UDA Bravecto voor de kat is een pipet die tot 12 weken werkt tegen vlooien en teken. Deze maandelijks toe te dienen pipet is werkzaam tegen:.

Ik ben er super tevreden mee en is voor mijn hondjes het beste middel zonder alergische reakties.

Scroll naar beneden en vind alternatieven voor de hond. Helaas is Stronghold niet meer bij ons beschikbaar. Het stronghold plus hond ook worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsstrategie voor vlooienallergiedermatitis een allergische reactie op vlooienbeten, stronghold plus hond. Ten slotte heeft Advantix een afwerende werking tegen zandvliegen twee a drie wekenvlooienlarven en andere insecten in huis gedurende weken na behandeling.

Indoor-X doodt vlooien, muggen twee a vier en stalvliegen vier weken. Nematoden : - Behandeling van volwassen rondwormen Toxocara cati en volwassen intestinale haakwormen Ancylostoma tubaeforme? Kinderen stronghold plus hond aanleg voor astma hebben vaker klachten als ze in aanraking komen met eitjes van de spoelworm.

CNK:
  • Stronghold voor de hond is niet langer verkrijgbaar zonder recept en dus alleen te verkrijgen bij je eigen dierenarts.
  • Mocht u verder nog vragen hebben of advies willen over alternatieven dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Het gebruik van dit diergeneesmiddel is geïndiceerd voor katten van ten minste 8 weken oud met een lichaamsgewicht van minimaal 1,25 kg.

ALTERNATIEVE PRODUCTEN

U reist van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk Als u huisdieren mee wilt nemen naar het Verenigd Koninkrijk vanuit de EU dan gaat er na de Brexit niets veranderen, zo geeft het Verenigd Koninkrijk vooralsnog zelf aan.

Download bijsluiter. Gelukkig vormen deze lintwormen geen relevant risico voor de kat of de mens. Dit geldt alleen voor honden. Laat uw dierenarts de bloedtest bijschrijven in het Europese dierenpaspoort. Openingstijden De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.

Ik ben er super tevreden mee en is voor mijn hondjes het beste middel zonder alergische reakties. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee stronghold plus hond. Als u van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland reist, dan moet uw hond of kat in ieder geval aan de volgende eisen voldoen: chip ter identificatie moet geplaatst zijn vr de rabisvaccinatie rabisvaccinatie geldig reisdocument: een Europees dierenpaspoort of een gezondheidscertificaat afgegeven door de officile autoriteit van het VK.

Hunnecum 9 EG Nuth Telefoon: - 40 40 Fax: - 40 40 info diergezondheidscentrumnicolai. De belangrijkste productkenmerken welke motorolie past bij mijn auto als volgt:, stronghold plus hond. De Stronghold Plus is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:. Scroll naar beneden en vind alternatieven voor de hond, stronghold plus hond.

U reist van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland Als u van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland reist, dan moet uw hond of kat in ieder geval aan de volgende eisen voldoen:.

Gerelateerde artikels

Het diergeneesmiddel heeft een onmiddellijke en aanhoudende acaricide werking gedurende 5 weken tegen Ixodes ricinus en Ixodes hexagonus en 4 weken tegen Dermacentor reticulatus en Rhipicephalus sanguineus.

Er is geen risico voor accidentele orale opname. Laat dan ook alvast een bloedtest uitvoeren om te controleren of de inenting tegen hondsdolheid goed is aangeslagen.

Door Jansenstronghold plus hond, 06 mei Gelukkig vormen deze lintwormen geen relevant risico voor de kat of de mens. De werkingsduur is 4 weken. U kan het hier enkel reserveren en daarna het geneesmiddel met het voorschrift komen ophalen in de apotheek.

Milbemax of Milbemax kauwtablet : ontwormingsmiddel met milbemycine oxime en praziquantel in tablet vorm. In winkelmandje.

Farmacotherapeutisch commentaar

Je ontwormt je kat dus niet alleen voor je kat, maar zeker ook voor de gezondheid van de mensen om je heen! U moet de bloedtest laten uitvoeren door een dierenarts, minimaal 30 dagen na de eerste rabiësvaccinatie. Ga je met je kat of hond naar het buitenland? Het product niet op huisdieren toepassen. Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen.

De Stronghold Plus is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:. U kan het hier enkel reserveren persoon zoeken op nummer daarna het geneesmiddel met het voorschrift komen ophalen in de apotheek.

Advantage Kat. U krijgt dan te maken met invoercontrole als gezelschapsdieren de Europese Unie binnenkomen. De werkingsduur is 4 weken. Verkrijgbaar in de volgende verpakkingsgrootte: Bravecto Kleine Kat: 1.

Door janniestronghold plus hond, 26 augustus Diergezondheidscentrum Nicola Hunnecum 9 EG Stronghold plus hond Telefoon: - 40 40 Fax: - 40 40 info diergezondheidscentrumnicolai.

Dit interesseert je misschien ook?

Productinformatie Stronghold voor de hond is niet langer verkrijgbaar zonder recept en dus alleen te verkrijgen bij je eigen dierenarts! De werkingsduur is 4 weken.

Milbemax Hond.

Kinderen lopen het risico om wormeitjes binnen te krijgen: via zandbakken of door te kruipen op de grond. Verkrijgbaar in de volgende verpakkingsgrootte: Bravecto Kleine Kat: 1.

Toevoegen aan verlanglijstje!

  • Barbie en de geheime deur trailer
  • Boete id kaart verloren
  • Hoe maak ik een beautyblender schoon
  • Ziggo horizon wifi wachtwoord wijzigen