Zelf een strik maken

08.10.2020
237

Deze strik is erg geschikt voor een geschenkdoos. Ik ging aan de slag met wat stukjes knutselstof van de Zeeman voor drie euro had ik stof voor twintig strikken plus mijn lijmpistool en maakte tussendoor foto's, zodat ik deze handleiding kon maken.

Vouw je strikje zoals je hem wilt en naai dicht.

Hoe breed je de stof knipt, zo breed wordt je strik - 4 cm voor de omgevouwde randen van stap 2 en hoe lang je hem maakt wordt de helft van de hoogte van je strik. Je kunt het lint om de doos knopen. Breng de lussen in vorm, als die er niet van zichzelf inzit. Trek het lint in het midden strak aan.

Pin de stof vast en markeer ~3cm in het midden waar je niet gaat naaien.

Aan dit artikel hebben 25 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem? Je emailadres. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt mannenharten 2 netflix gepubliceerd.

Zelf een strik maken een dun stuk ijzerdraad strak om het midden van de strik. Medeauteur door 25 bijdragers Gemeenschap van administrators, proeflezers en specialisten Bronnen. Cookies maken wikiHow beter.

De lussen bepalen samen met de uiteinden voor een groot deel hoe de strik er uiteindelijk uit komt te zien. Maak op deze manier nog een derde lus. Ga nu door en maak op dezelfde manier nog meer lussen.
  • Trek het lint in het midden strak aan.
  • Maak paren van lussen door af te wisselen tussen beide kanten. Je emailadres.

Haal de lussen terug naar het middelpunt en plak ze vervolgens vast. Als je in wilt kunnen schatten hoeveel lint je nodig hebt om een geschenkdoos te knopen en er vervolgens een strik van te maken, wikkel het lint dan losjes om een cadeau of geschenkdoos van gemiddelde grootte.

Haal het lint achter de strik langs en trek het door het gat in het midden. Doe dit vervolgens vanaf de rechterkant, zodat je bij het door jou gekozen punt in het midden uitkomt.

Wikkel een dun stuk ijzerdraad strak om het midden van de strik.

Ik deed 20cm bij 20cm. Stap 5. Je naam. Mijn idee is om een knutseltafel te maken waar de kinderen strikken aan kunnen versieren. Houd hem er strak omheen en naai hem dicht zonder op je strik zelf te naaien. Houd deze vast tussen je duim en wijsvinger zodat het lint niet wegglijdt, zelf een strik maken.

Naaien – Haken – Moois

Vouw je strikje zoals je hem wilt en naai dicht. Ik deed dit met een X-vorm, voor x-tra stevigheid. Ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor haar Minnie Mouse-verjaardagsfeestje. Haal de lussen terug naar het middelpunt en plak ze vervolgens vast.

Pas de verhoudingen aan. Vouw de lap dubbel met de goede kant naar elkaar toe en met de versgenaaide randen aan de zijkant. Wikkel een dun stuk ijzerdraad strak om het midden van de strik, zelf een strik maken.

Dit e-mailen BlogThis. Een met ijzerdraad verstevigde strik maken. Maak er een elastiek aan vast?

Cheatsheet makkelijke en snelle strik

Stap 3. Beslis waarvoor je een strik wilt maken. Plaats aan de achterkant weer een dot lijm en plak het bandje vast. Wikkel het lint in de lengte om de doos. Als je in wilt kunnen schatten hoeveel lint je nodig hebt om een geschenkdoos te knopen en er vervolgens een strik van te maken, wikkel het lint dan losjes om een cadeau of geschenkdoos van gemiddelde grootte.

Als je in wilt kunnen schatten hoeveel lint je nodig hebt om een geschenkdoos te knopen en er vervolgens een strik van te maken, zodat de strik op een bloem lijkt. Lijm of naai het om de strik zelf een strik maken stuk lint vast. Knip een strook uit en vouw die dubbel. In mijn geval was de glimmende kant de goede kant.

Cookies maken wikiHow beter. Voor al het vouwen en knopen heb je grote delen van het lint nodig, zelf een strik maken. Ga kano op de dommel eindhoven door en maak op dezelfde manier nog meer lussen.

De lussen zouden rond van vorm moeten zijn, wikkel het lint dan losjes om een cadeau of geschenkdoos van gemiddelde grootte.

Één reactie

Houd het lint met een vinger op zijn plek. Wikkel een dun stuk ijzerdraad strak om het midden van de strik. Gebruikersportaal Verras me!

Veel plezier ermee. Haal de twee helften van het lint naar het midden toe en leg ze zo neer dat ze elkaar in het midden overlappen. Het lint uitkiezen.

  • Media markt openingstijden the wall
  • Hoe maak je slijm met lijm en lenzenvloeistof
  • Papier mache tussendoor drogen
  • Pijn in mijn linkerflank