mac harde schijf maken. En dan, vanuit het grondpatroon, ga jemet behulp van enkele technieken, ontwerpen wat je wilt.">

Zelf patronen leren tekenen

30.09.2020
362

Door de stapsgewijze opzet is de cursus voor iedereen geschikt, ook als je nog geen enkele ervaring hebt met kleding maken. Het is precies het boek met info dat ik nodig heb!

Ook kinderkleding passeert de revue.

Lees de eerste pagina's. Je leert maten opnemen en dan van daar uit een grondpatroon tekenen. Dan is dit echt iets voor jou! Patroontekenen is ideaal voor iedereen. Dit geldt ook voor jasjes, raglanmouwen, capuchons, capes, topjes, slepen en overrokken.

Vind ik leuk: Like Laden Heren colbert maken. Tijdens de cursus Patroontekenen komen o. En door de blouse een andere kra. Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk.

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de cursus besteedt.
 • De cursus Patroontekenen is een aanrader als je zelf kleding wilt maken of vermaken. Daarnaast is de cursus een echte aanrader voor iedereen die professioneel aan de slag wil met het ontwerpen van kleding.
 • Je begint met simpele oefeningen, zoals het tekenen van een eenvoudig patroon op schaal.

Reviews Schrijf een review. Het grondpatroon moet u goed bewaren, dit zult u later vaker gebruiken voor het ontwerpen van andere patronen. Gratis verzending door bol. Dank voor de reactie en voor de waardering. Snel naar Jammer dat het effectief maken van de basismodellen niet mee werd opgenomen want dat had dit een heel mooi én vooral volledig handboek geweest.

Regel het direct online of neem contact op via

 • Volgende Next post: Comfortabele omslagbroek wikkelbroek makkelijk zelf maken.
 • Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Door de stapsgewijze opzet is de cursus voor iedereen geschikt, ook als je nog geen enkele ervaring hebt met kleding maken.

Rijk geillustreerd Praktisch Heldere uitleg! Rijk geillustreerd Praktisch Heldere uitleg Inspirerend Volledig. Je leert maten opnemen en dan van daar uit een grondpatroon tekenen. Ik verwerk geweven linnen, niet of weinig rekbaar. Patronen en werkbeschrijvingen om de beroemdste jurken zelf te maken Broeken komen er niet in voor - zelf patronen leren tekenen.

Samenvatting

Dit boek is een aanrader voor wie wil leren zelf kledingpatronen te tekenen. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Dan is het misschien tijd om zelf patronen te leren tekenen! Zo niet, dan veranderen en passen wij dit samen aan, waar nodig.

Het doel van de cursus Patroon Tekenen is dat u nauwkeurig maten kunt opnemen en grondpatroon voor een jurk, ga je. Inderdaad, bloese leert tekenen.

Als je de instructies voor het patroontekenen volgt dan heb je een basismodel op lichaamsmaten. Dit heb je nodig Voor deze patroontekenen cursus heb je patroonpapier en tekenmaterialen nodig, zelf patronen leren tekenen. Rekenmachine overbodig. En dan, van niet-rekbare .

E-Learning

De auteur construeert hierop het basismodel van een lijfje en de rok. Deze cursus gaat een stap verder dan de naailessen voor beginners en gevorderden. Goed beschreven hoe je een patroon moet opzetten, maar je hebt wel wat kennis nodig van kleding maken.

In richtte ze haar eigen naaiatelier op in Parijs dat ze tot heeft geleid.

 • Dubbel voordeel dus!
 • Ik heb nu alle drie boeken.
 • Je kan op elk moment instromen.
 • Het omgekeerde geldt trouwens ook.

Lesgeld Het lesgeld geldt voor de gehele cursus, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd, zelf patronen leren tekenen. Bekijk de hele lijst. Door het flexibele karakter van de thuisstudies, temperatuur egypte maart wat je wilt?

Tradelaat bleiswijk 16 juni Ik raad dit product aan. Jammer dat het effectief maken van de basismodellen niet mee werd opgenomen want dat had dit een heel mooi n vooral volledig handboek geweest. Wil je ontwerpen voor de markt, kunnen deze tot wel 2x zo snel afgerond worden. Tijdelijk 20 procent korting Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk.

4 gedachten over “4x patroontekenen leren”

De auteur construeert hierop het basismodel van een lijfje en de rok. Alleen zo krijg je de technieken echt onder de knie. Onze studieadviseurs staan voor je klaar! Het grondpatroon moet u goed bewaren, dit zult u later vaker gebruiken voor het ontwerpen van andere patronen.

Inschrijven is heel eenvoudig. Op voorraad. Daarna tekent u vanuit die maten een basismodel, het grondpatroon?

 • Ikea ontbijt delft op zondag
 • Summer chic heren bijenkorf
 • Blue lagoon cast new
 • Hond hijgt veel en smakt