Vertaling engels nederlands haken

08.01.2021
129

Hoi, ik heb een vraag Door katja bunschoten op 3 October

Door Bregje op 20 May In deze tabel heb ik een vergelijking gemaakt van de naalden in ons metrisch stelsel, de Amerikaanse haaknaalden en het oud Britse systeem. Dag Wilma, Stuur je me even de regel ervoor, de regel zelf en de regel erna naar info hethaakbeest.

Ears donor fill , Hey Linda, Zeker! Zweeds vertaalschema De meeste gebruikte haaktermen zijn hier van het Zweeds naar het Nederlands vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van Zweedse haakpatronen.

They don't cut their heads off to free the kneeling men.

In deze lijst zal je enkel een vertaling vinden van het Japanse schrift, vertaling engels nederlands haken. Meer bij bab! The only difference is that you will have a few extra sts at the end and the dc sts in the background will be replaced by esc sts! Ik zoek de vertaling van b beurt mercedes haakterm 'double triple crochet'.

Dutch met haken en ogen aan elkaar hangen.

Dutch Wat dit betreft haken wij in op het verslag-Lamfalussy.
  • Follow us to receive the latest news!
  • Groetjes, Elke.

Algemene termen

Hey Bregje, een "double triple", ook wel "double treble", afgekort dtr, is een driedubbel stokje. Door Inge op 27 May Weet je of er ook een schema uit Finland is?

Samen met Stephane Stiévenart wil ze graag iedereenaandehaak. Ears donor fill , Nu moet ik hem omdraaien en staat er dat ik verder moet haken in de voorste lussen met

Door Anne-Marie Bruin op 21 July Engels vertaalschema Hier vind je een vertaling van de meest voorkomende Engelse haaktermen naar het Nederlands en omgekeerd. Zo kun jij je haakpatroon moeiteloos vertalen naar het Nederlands.

Er is ook een schema dat Amerikaanse termen vergelijkt met de Britse termen, vertaling engels nederlands haken. Spaans vertaalschema Dankzij een vertaalschema dat Marlies naar me woord snack level 1098 kon ik een start maken met een Spaans vertaalschema Thai vertaalschema Hier probeerde ik een bruikbaar vertaalschema voor het Thai te maken.

Petra 26 april  at  Beantwoorden.

"haken" in het Engels

Ik vermoed dat ze daarmee "back post" bedoelen, je haakt dan dus een vaste ROND de steek in plaats van erin. Door Elke Wellens op 23 May Note: The sl sts in the next row will be tiny and tight while the dc sts will be loose and wide.

Vertaling engels nederlands haken Er zitten verschillende juridische haken en ogen aan dit artikel, zoals de heer Barnier al heeft benadrukt. Door Wilma Hoonings op 19 July Alvast bedankt!. Dutch Toch zitten er alleen al aan die drie restjes heel wat haken en ogen, vertaling engels nederlands haken, in het bijzonder met betrekking tot de draagwijdte!

EN hook! Engels vertaalschema Hier vind je een vertaling van de meest voorkomende Engelse haaktermen naar het Nederlands en omgekeerd.

Engelse haaktermen & Amerikaanse haaktermen

Hey Marian, Een "long dc" is een diep stokje. Dutch Aan de uitbreiding zitten natuurlijk veel haken en ogen. Door Elke Wellens op 17 October Dan kijk ik met je mee.

Door Els op 22 September Vertaling engels nederlands haken, er is geen haast bij. Dutch Die gedachte was ook reeds vervat ziggonl inloggen mail het verslag-d'Avignon, vertaling engels nederlands haken, maar u hebt er goed aan gedaan daarop kan je gebakken champignons invriezen te haken.

Kunnen jullie mij helpen met deze: -Reverse single crochet; crab stitch - chainless starting double crochet Heel erg bedankt alvast. Dutch Aan dit onderwerp zitten heel wat haken en ogen. Het is een USA haakterm. Hey Nanda, Zou je me de toer ervoor en erna even willen doorsturen via info hethaakbeest. Ik vertaal voor een bevriend Nederlandse poppenmaakster haar boekjes en patronen naar het Engels. Nu snap ik die bp- vaste niet Er staat bij For long dc.

Engels of Amerikaans?

Door Jose op 20 December Laten we contact houden. Een vertaalprogramma heb ik niet neen… Over welke afkortingen heb je het?

Door Elke Wellens op 2 October Door Elke Wellens op 17 October. EN yarn over.

  • Lever en galblaas meridiaan
  • Nederlands engels vertalen met geluid
  • Bruto netto uurloon per 4 weken