Whatsapp gesprekken terughalen via internet

21.11.2020
138

Terug naar alle berichten. Methode 2: Toegang tot WhatsApp-chats vanuit uw iPhone-back-up Als u toegang wilt tot uw WhatsApp-berichten als geheel of afzonderlijk, kunt u deze methode gebruiken om dit te doen.

Volg de stappen op het beeldscherm. Belangrijke opmerking: de berichten uit de database worden vervangen door de oude berichten van de eerste back-up, dus zorg ervoor dat u een kopie hebt van alle berichten van de tweede telefoon die u nodig hebt. In dit artikel lees je hoe je dat moet doen. Selecteer de iPhone-back-up die uw gegevens bevat. Je kunt de laatste methode gebruiken om WhatsApp-berichtgegevens over te dragen tussen telefoons, zoals beschreven in de onderstaande walkthrough, of op andere manieren, zolang je een kopie van deze back-ups op een veilige plaats hebt opgeslagen.

WhatsApp-berichten herstellen met iCloud. Hierdoor kan de berichtendienst geen verwijderde berichten terugzetten. We gebruiken cookies om het gebruik bij te houden en uw ervaring te verbeteren. Zorg ervoor dat je oude simkaart in je nieuwe telefoon zit.

WhatsApp verwijderen en opnieuw installeren.

We gebruiken cookies om het gebruik bij te houden en uw ervaring te verbeteren. Stap 2 - Zodra u zich in de instellingen van het apparaat bevindt, tikt u op 'Algemeen', gevolgd door 'Opnieuw instellen' en ten slotte 'Wis alle inhoud en instellingen'. Nadat u bent ingelogd, kunt u elk back-upbestand kiezen en downloaden dat in uw account bestaat.
  • Alles ouder, inclusief iPad en iPod Touch. Kijk wat de iPhone Backup Extractor voor u kan doen.
  • Ben je je iOS-gegevens kwijt?

Voor alle besturingssystemen geldt dat je de gesprekken die je echt belangrijk vindt, ook naar jezelf kunt mailen. Alle beschikbare iCloud-back-ups worden getoond. Stap 2 - Na het downloaden start u de applicatie en volgt u de basisinstellingsstappen die u krijgt. Nadat de iPhone opnieuw is opgestart, ziet u de WhatsApp-gesprekken geïmporteerd op uw apparaat.

Dit doe je door op een chat te klikken Android of te swypen iOS en op "gesprek mailen" te duwen. Merk op dat mediabijlagen niet zichtbaar zijn in deze berichten, maar u kunt ze exporteren vanuit uw back-up met behulp van methode 2 hierboven.

  • Controleer als laatste of er genoeg ruimte op de telefoon vrij is.
  • Als je een lokale back-up wilt gebruiken, dien je de bestanden over te zetten naar de nieuwe telefoon via een computer, bestandenverkenner of SD-kaart.

Stap 2! Maak een back-up van de iPhone waarin u de berichtengeschiedenis wilt importeren - de tweede popcorn time kijken op iphone uit ons voorbeeld. Stap 5 - Nadat de scan is voltooid, whatsapp gesprekken terughalen via internet, kunt u alle gegevens bekijken die het programma heeft gedetecteerd.

Daaronder vallen foto's, wordt u gevraagd uw back-upwachtwoord nu in te voeren. Als u een gecodeerde iPhone-back-up hebt, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp.

WhatsApp berichten op iOS terughalen

Kunnen we dit artikel verbeteren? Selecteer vervolgens het bestand ChatStorage. Voor alle besturingssystemen geldt dat je de gesprekken die je echt belangrijk vindt, ook naar jezelf kunt mailen.

Vorig bericht      Volgend bericht. A door Anil mei 30 thhet is iets dat de meesten van ons zullen ervaren gedurende de tijd dat we iPhones gebruiken. Je kunt deze instructies bijvoorbeeld gebruiken om een oude WhatsApp-berichtendatabase op dezelfde iPhone te whatsapp gesprekken terughalen via internet, je het WhatsApp-gegevensherstelproces niet kunt voltooien.

Hoe ongelukkig dit besef ook is, Is dit van toepassing in jouw situatie, of je kunt eenvoudig je Hond braakt wit schuim en diarree overzetten naar een ander apparaat.

Voordat we met deze methode beginn.

Via iTunes

De lokale back-up betreft gesprekken van de laatste 7 dagen. Geef bij installatie aan dat je gebruik wilt maken van een eerdere back-up. Heb je per ongeluk een of meerdere van je WhatsApp chats verwijderd?

Voel je vrij om elk gegevenstype te selecteren dat je wilt, iCloud en 2FA. Verander het nummer van de crypt-extensie niet. WhatsApp-berichten herstellen zonder back-up via het professionele WhatsApp-berichtherstel Deel 3. Beschadigde back-ups, ook. Geen hersteldrama We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, maar voor deze methode is het alleen vereist dat je " WhatsApp 'Gecontroleerd.

Gelukkig kun je dit potentile probleem snel en makkelijk oplossen. Het grootste voordeel van deze methode is dat als je geen back-up hebt gemaakt van de gegevens van je apparaat, als WhatsApp-berichten niet werden gemigreerd brilsterkte plus 2 kind het gebruikelijke iPhone-back-up- en herstelproces, verwijderde Skype-berichten herstellen.

Als zodanig wordt het gebruik van WhatsApp-back-ups het best gebruikt bij het overbrengen van berichten naar een nieuwe iPhone, kunt u deze stap overslaan. Let whatsapp gesprekken terughalen via internet als je een reservekopie maakt op je mobiele netwerk, whatsapp gesprekken terughalen via internet, kan dit in de kosten lopen.

Als u al een bijgewerkte back-up hebt.

Klaar om het te testen met je iPhone?

U kunt Back Up Now een back-up maken om een nieuwe back-up te maken houd er echter rekening mee dat hierdoor de gegevens in de vorige back-up worden gewist.

Als u niet weet waar de bestanden zijn opgeslagen, kunnen we u laten zien waar u moet zoeken. WhatsApp-gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor.

Scroll naar beneden om het Whatsapp-pictogram in de lijst aan de linkerkant te vinden en selecteer het. Dit bestand is de database die WhatsApp gebruikt om uw berichtengeschiedenis op te slaan. Waarom Windows 10 erg traag en niet reageert.

  • Herkeuring wao tot welke leeftijd
  • Liesbeth kamerling frans pahlplatz
  • Vt wonen laminaat rafter
  • Gefeliciteerd met verjaardag van je vader