Alternatief voor dettol sterilon

10.01.2021
437

Staat uw antwoord hier niet tussen? Je kunt het zelf maken.

Elkaar wijzen op buitenlandse alternatieven zonder dat daaraan een  wettelijke goedkeuring ter grondslag ligt is onjuist en ook niet verstandig. Toch komt het wel eens voor dat er een product tijdelijk niet op voorraad is, wanneer dat zo is, laten wij u dit direct weten en zullen wij het product direct bijbestellen. Wij maken gebruik van bezorgdienst DHL. Skip to content. Dettol sterilon applicatievloeistof in en om de wond druppelen en de wond eventueel afdekken met een pleister of steriel gaasje.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Kies een optie tjeerdeu air fryer baktijden ml 30 ml Leegmaken. Daarnaast kunt u uw bestelling ook laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt, alternatief voor dettol sterilon. Zijn er behalve jodium ook andere middelen die desinfecterend zijn voor iemand met een allergie voor dettol chloorxylenol.

Ik zoek iets wat ik erop kan spuiten en weer verder kan gaan. Of ruikt neo sabenyl net zo.

Wij rekenen geen kleine order toeslagen, of toeslagen voor zendingen naar de Waddeneilanden- en of het buitenland.
  • Op zaterdag wordt niet bezorgd op zakelijke adressen. Super correct geleverd en tevens voortreffelijk materiaal!
  • Voor het desinfecteren van grotere wonden en voor kinderen raden we Betadine aan, dit is een huidvriendelijk middel wat niet prikt.

Product Description

Facebook page opens in new window Instagram page opens in new window. Zodra dit het geval is mag alleen behandeld worden met een geneesmiddel met RVG registratie.

Na ontvangst van de geretourneerde goederen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag minus de order- en of verzendkosten terugstorten op uw bankrekening. Het alternatief hiervoor is  Heka desinfectant ,  Podilon  of  Hibicet. Ik spreek uit ervaring.

  • Betadine en Jodium zijn hetzelfde. De producent van Dettol heeft met deze classificatie een ander product met RVG nummer dat wel beschikbaar is en blijft volgens woordvoerder Het gaat hierbij om Dettol Med op basis van Benzalkonium chloride RVG no.
  • Jan , Woerden    16 dagen geleden. Ik winkel zakelijk Toon prijzen ex.

Reinigingsalcohol desinfectant aantal. Betadine zalf desinfecteerd goed. Ons  magazijn  bevat een  ruime voorraad  aan producten. Meer informatie. Welke betaalmogelijkheden heb ik. Levertijd 1 - 2 werkdagen!

Retourneren is geen probleem, maar voorkom onnodige teleurstellingen Heeft u een verkeerd product besteld, bent u niet tevreden of is er iets stuk? Overzichtelijke webwinkel, producten zijn zoals beschreven, goed verpak en levering was ook binnen de aangegeven tijd.

We zullen zeker vaker bestellingen plaatsen. Facebook page opens in new window Instagram page opens in new window.

Dit kan via een email maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Waar is mijn alternatief voor dettol sterilon. Ik vroeg dit overigens niet vanwege de vraag over de ontsmetting van een dode vogel. Voor Belgi gelden dezelfde bezorgvoorwaarden. Ik winkel priv Toon prijzen incl!

Het product is niet bedoelt om de wondheling te verbeteren of om gebruikt te worden om de wondheling te verbeteren.

Hypogeen SPORT voet-beencreme flacon 300 ml MET GRATIS VOETROLLER (148012)

De huid ontsmetten met een in Dettol sterilon applicatievloeistof gedrenkt watje of gaasje. Email: contact domain. Lees hier meer over retourneren van producten. Mocht u uw pakket toch niet hebben ontvangen, dan kunt u ons mailen zodat wij een onderzoek kunnen starten met DHL.

AntonEtten-Leur    9 dagen geleden. Maar wat kunnen en mogen we dan nog wel gebruiken. Tot verticale strepen op beeldscherm laptop is ook een  huidvriendelijk desinfecterend middel zoals Betadine zalf sterk aanbevolen in uw EHBO-kit. Via deze link kunt u zien waar uw pakketje zich op elk moment bevindt. Dat is kleurloos. Is het mogelijk om achteraf per factuur te betalen, alternatief voor dettol sterilon.

Er wordt snel geleverd je ontvangt een trackandtrace code en kan als bedrijf per factuur betalen.

Gerelateerde producten

Reinigt kennelijk ook letsel met korsten. Gebruik dan  Betadine jodium , dit prikt niet. Op de dermatologie en in diverse huisartsenpraktijken wordt dit ook gebruikt om wonden te ontsmetten.

Wij versturen uw bestelling via  PostNL  pakketservice. Schijnt niet te leveren zijn in Nederland, wel in Belgie. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

  • Chats archiveren whatsapp iphone
  • In samenspraak met vertaling engels
  • Ipad air 2 hoes met toetsenbord action
  • Weerbericht enschede vandaag