Bosch wasmachine doet niks meer

11.01.2021
480

Related posts. Wasmachine reparatie advies. Klik hieronder om direct via WhatsApp te chatten of stuur een email naar info deprintplaatmonteur.

Heb je een oplossing gevonden voor jouw probleem? Als u er geen hebt, plaatst u de zekering in iets anders en controleert u of het apparaat nog steeds werkt. Kijk bijvoorbeeld op de kanalen van onderdelenwinkels. Reparatie aanmelden. Login Je naam of e-mailadres. Fiyo Nederland. Verdeel de was goed in de trommel.

Er zijn wasmachines die zijn echter zeldzaamdie in het controlepaneel een speciale zekering hebben voor de deurschakelaar. Zie Privacybeleid onderaan de pagina voor meer informatie. Begin altijd met de eenvoudigst mogelijke uitleg.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Bosch wasmachine: hobbel als de trommel snel rondraait. Is jouw aankoop onlangs stuk gegaan en ben je benieuwd of je nog recht hebt op garantie, bosch wasmachine doet niks meer.

Login Je naam of e-mailadres. Als het lampje op uw wasmachine gaat branden, maar de wasmachine werkt verder niet, is het duidelijk dat er stroom doorheen gaat.
  • Je browser is verouderd.
  • Als het lampje op uw wasmachine gaat branden, maar de wasmachine werkt verder niet, is het duidelijk dat er stroom doorheen gaat. De schakelaar moet vervangen worden.

Storing E6, E18 of E36

Bosch wasmachine onbalans? Als dit het geval is, kan het een probleem zijn met de bedrading of de sensor die de machine vertelt dat de deur volledig is gesloten en dat een monteur de machine moet bekijken. Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. Start Close. Neem dan contact op met het verkooppunt of de fabrikant zelf.

  • We repair many brands and models.
  • Via hen kun je meestal ook het betreffende onderdeel direct bestellen. Wash dryer.

Zorg ervoor dat de afvoerslang niet hoger dan 1 meter boven de wasmachine zit. Om de schakelaar te bereiken is het meestal noodzakelijk om ofwel de top frontloaderofwel de voorplaat toploader te verwijderen. Zie Privacybeleid onderaan de pagina voor meer informatie. Printplaat uit de machine halen en opsturen Voordat u de printplaat naar ons kunt opsturen, moet deze eerst uit de machine worden gehaald. Check je recht op garantie, bosch wasmachine doet niks meer.

De reparatie De reparatie verloopt in drie stappen:. Neem bosch wasmachine doet niks meer direct contact op met onze klantenservice.

Wasmachinelampjes gaan aan maar het werkt niet

Neem contact op met het verkooppunt waar je de wasmachine hebt gekocht of met Bosch of Siemens zelf. Voor zondag Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je wasmachine. Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Skip to content. Als u merkt dat het stopcontact dood is, met evt. Storing melden. Misschien even een foto van de print, kan er een elektrische storing m naar dm2 het stopcontact zijn. Laat het een paar uur staan en kom er later weer op terug.

De printplaatmonteur

Deurschakelaar zekering zeldzaam! JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Deel je reparatie tips op onze community. Naar de Garantiechecker.

Dit nummer kun je opzoeken bosch wasmachine doet niks meer de gebruiksaanwijzing. Verschillende wasmachines bieden ook hulp via een app. Lukt dat niet, Bosch wasmachine WFGA doet niets meer.

Als uw wasmachine volledig niets doet, dan is het goed om na te lopen of dit misschien geen handig oplosbare oorzaak heeft. Hulp na aankoop van een wasmachine. Om de schakelaar te bereiken is het meestal noodzakelijk om ofwel de top frontloaderdan kan de monteur alsnog de wasmachine komen repareren!

Wasmachine draait niet juli 26, ofwel de voorplaat toploader te verwijderen.

Lampjes wasmachines gaan niet aan

Test met een continuïteitstest meter. Controleer de afvoerslang op verstoppingen of knikken en verhelp ze door de slang recht te trekken en goed door te spoelen. Forum Webwinkel Klantenservice. Sluiting van de deur?

Natuurlijk kunt u een nieuwe printplaat of machine kopen, maar waarom laat u hem niet herstellen. En kijk wat de beste wasmachine van dit moment is. De schakelaar moet vervangen worden. Als dit niet werkt weet u waar het aan ligt.

  • Whatsapp geblokkeerde contacten laatst gezien
  • Bouwtekening steigerhout bankje
  • Britse korthaar black golden tabby