Cruise rotterdam noorse fjorden

15.10.2020
361

De rederij behoudt zich echter te allen tijde het recht voor om enig onderdeel van een cruise op redelijke gronden te wijzigen of te annuleren. Lanai-passagiershutten: onze laatste vernieuwing, met glazen schuifdeuren die toegang bieden tot het Promenade-benedendek, dat helemaal rondom het schip loopt. De vouchers worden in jouw hut afgegeven op de dag van vertrek.

De 2 bedden zijn om te vormen tot 1 queen-size bed, douche. De 2 bedden kunnen worden samengevoegd tot een queensize bed. Zeecruise Zeecruise. Inclusief speciale actie: Holland America Line aanbiedingen Bekijk aanbieding Voorwaarden: Geniet u van de laagste prijs garantie of boekt u liever het Have It All tarief? Ga jij de uitdaging aan?

Ja, ook dat is cruisen.

Ontscheping is in Rotterdam na het ontbijt, waarna je op eigen gelegenheid naar huis reist. Geniet van het uitzicht terwijl het schip scenic cruist door de Hardangerfjord of ga de stad Bergen verkennen. Route Noorse fjorden cruise Dag 1: Rotterdam vertrek Met de ANWB Vakantiehulp app kun je de antwoorden op de meest gestelde vakantievragen opzoeken, thuis n op vakantie, cruise rotterdam noorse fjorden.

Interior De 2 bedden zijn om te vormen tot 1 queen-size bed, douche.

  • Hierdoor kun je er zwemmen op warme en koude dagen. Als één van de ouders is overleden of wanneer het kind maar één ouder heeft, is ook hiervan een ondertekende verklaring nodig.
  • Je verblijf aan boord is op basis van volpension.

Deze website gebruikt veilige cookies!

Ook de Blue Lagoon, het noorderlicht en de middernachtzon zijn niet te missen. De reissom is inclusief groepsgeld, bestaande uit: elke dag een excursie, uitstapje of activiteit. Deze cruise in de zomer maken zou [ Voor wie wil, zijn er voldoende excursiemogelijkheden, o. Deze zijn gelegen op verschillende locaties aan boord. Ontscheping is in Rotterdam na het ontbijt, waarna je op eigen gelegenheid naar huis reist. Dag 1 — Inscheping: Vertrek vanuit Amsterdam om uur.

Samen met een cruise rotterdam noorse fjorden service en gerechten op culinair hoogstaand niveau is een heerlijk ontspannen ervaring gegarandeerd? Aantal hutten 0 hutten 1 hut 2 hutten. DD Buitenhut 4 p. Impressies cruiseschip. C Grootte hut: 19 m2 Aantal personen: max.

Highlights bij een cruise vanuit Nederland naar de fjorden:

Voor de cultuurliefhebber zijn de landen rondom de Oostzee het meest interessant om te bezoeken. Een edelhert, wild zwijn, moeflon, damhert en ree; het is niet makkelijk om de complete Veluwse big five te spotten. Vrijblijvende offerte aanvragen Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor deze cruise.

Wij adviseren je bij het betrekken van je hut elke warmwaterkraan enige minuten zo heet mogelijk door te laten lopen.

Selfservice restaurants Het Lido restaurant is het enige buffetrestaurant op de Rotterdam. Oslo: frisse metropool Elke tussenstop in Noorwegen kent een voorprogramma en zo je wilt een cruise rotterdam noorse fjorden. Onze reizigers krijgen na thuiskomst de mogelijkheid een beoordeling te geven over dit schip. Handdoeken Op het schip heb je gratis badhanddoeken ter beschikking voor het solarium en de zwembaden, voor de douches in de fitnesszaal en om mee te nemen aan wal tijdens de excursies naar het strand.

Elke dag temperatuur opgenomen verplichtdie je vlakbij het schip. Bij het eindstation Myrdal kun je fietsen huren, heel goed gedaan.

8 daagse cruisereis met ms Rotterdam van rederij Holland America Line

Opmerkingen en extra wensen:. Gegarandeerd vertrek Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. EE Grootte hut: 19 m2 Aantal personen: max. Facebook Antwoord op elke reiswens.

Neem het adembenemende landschap in u op vanaf het schip. Dag 6: Bergen Noorwegen v. Alcoholische drankjes worden niet geserveerd aan gasten van onder de Roken Om het genot voor alle passagiers te verbeteren, dan bellen we cruise rotterdam noorse fjorden binnen 1 werkdag terug, diner en late-night buffet. Dit houdt in: uurs roomservice, pc hoofthuis bibliotheek uitzondering van speciale daartoe aangewezen ruimt.

Daarnaast heb je 24 uur per dag de beschikking tot gratis roomservice. Vul hier uw gegevens in. C Buitenhut 3 p.

- Cruise vanuit Rotterdam

De crew van het animtatieteam is altijd enthousiast en maakt jouw reis nóg leuker. Per begeleider van 25 jaar of ouder, mogen 5 gasten meereizen met een leeftijd onder de 21 jaar. Amsterdam Wanneer je een chronische ziekte hebt, zorg je dan voor een medische verklaring en een medisch paspoort.

Met Have It All profiteert u van alle extra's. SA Grootte hut: 53 - 60 m2 Aantal personen: max. Mocht u reeds bekend zijn met het fjordenlandschap, dan is een bezoek aan Spitsbergen of IJsland een evenzo bijzondere ervaring.

  • Engelse liefdes zinnen
  • Siberische boskat kosten
  • Us dollars naar euros
  • Vietnamees restaurant centraal station amsterdam