Fotos overzetten van iphone naar pc zonder itunes

14.03.2021
114

Dit kan veel tijd gaan kosten, wat je natuurlijk veel liever uitbesteedt aan een app. Maar ik kom er nu achter dat dit niet alle foto's zijn.

In dit opzicht kan Apeaksoft iPhone Transfer uw beste keuze zijn. Stap 1: Download iCloud voor Windows  en open het programma. Importeer uw afbeeldingen direct naar een map op uw Mac  met Fotolader. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Dat is inderdaad vervelend! Bent u op zoek naar een zeer efficiënte applicatie die u kunt gebruiken om foto's van uw pc naar de iPad over te brengen?

Dubbelklik op de map 'Mijn fotostream' om de map te openen en de foto's te bekijken.

Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Er zijn zowel Windows- als Mac-versies beschikbaar, die u kunt downloaden volgens het besturingssysteem van uw computer. Drop-down en klik op "Kies folder". Download iCloud-software op uw computer, installeer en start de applicatie. Wat ik ook persoonlijk denk is dat op het moment van importeren eerst de camera van je iphone aan moet zetten.

ICloud-foto's

De iPhone , maar ook andere smartphones, beschikken over een camera waar u hele behoorlijke foto's mee kunt maken. Temeer omdat het laadsnoer van uw iPhone , tevens dienst kan doen als usb-kabel. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Broken Android Data Extraction. Daarna wordt u naar de installatiedia geleid. Nu staan er nog steeds heel veel foto's op mijn telefoon die niet via Icloud of kabeltje DCIM te vinden zijn.

  • En om foto's te kunnen kopiëren via iCloud, moet de iPhone tevens eerst de mogelijkheid hebben gehad om draadloos verbinding te maken met internet, om zo de foto's in iCloud beschikbaar te maken.
  • Maar het kan ook anders. Je kunt ook alle bovengenoemde methoden proberen om je favoriete keuze te maken om je foto's over te zetten van iPhone naar computer zonder iTunes.

U kunt de app Foto's gebruiken om foto's van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Mac te importeren. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Open de app Foto's. Ik geef voorkeur aan iCloud - aanzetten op de telefoon. Vink "Mijn fotostream" aan en selecteer de locatie om de foto's te downloaden en klik vervolgens op "Gereed".

Vervolgens downloadt u iCloud voor Windows. In dit opzicht kan Apeaksoft iPhone Transfer uw beste keuze zijn.

IPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac

Je kunt ook alle bovengenoemde methoden proberen om je favoriete keuze te maken om je foto's over te zetten van iPhone naar computer zonder iTunes. Uw iPad geeft u een verbindingswachtwoord dat u op de site zult invoeren wanneer u hierom wordt gevraagd.

Als het gaat om het overbrengen van foto's van de iPhone naar de pc zonder iTunes, zijn er meer opties om uit te kiezen.

Blu-ray-speler Blu-ray-speler. Om tijd te besparen, opent de computer automatisch de map met bestanden van je iPhone. Mijn man en ik hebben beiden een IPhone? Gemaakte foto's zijn dan ook altijd op de iPhone te bekijken. Voor het importeren van foto's naar de pc is iTunes Als je de iPhone aan de computer hebt aangesloten, kunt u n keer per keer meerdere foto's selecteren.

Kiezen waar u de foto's en video's wilt bewaren

Vraagje: Ik gebruik methode 1 om m'n foto's over te zetten. Zet foto's over naar Mac zonder iTunes Deel 3. Zoek het iTunes-pictogram op uw computer en open het. In dit opzicht kan Apeaksoft iPhone Transfer uw beste keuze zijn. Ben er heel de dag mee bezig geweest en ben 20 gig verder.

De iPhonewordt verstrekt zonder aanbeveling of fotos overzetten van iphone naar pc zonder itunes, maar ook andere smartphones. Start de software en sluit uw iPhone aan op de computer via een USB-kabel. Wilt u enkele van uw gedenkwaardige foto's overbrengen van uw pc naar uw iPad.

Mocht je daarnaast nog afvragen, welke iPhone heb ik. Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. De Photos-app op je Mac wordt automatisch geopend? Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Selecteer Bestand in het hoofdmenu en selecteer vervolgens kapsels vierkant gezicht.

Chwhynny Overbeeke

Gratis online beeldcompressor. Voor het importeren van foto's naar de pc is iTunes De eenvoudigste en snelste manier om na het selecteren iets te kopiëren, is nog altijd het drukken van de toetscombinatie Ctrl-C.

Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt. Stap 2. Blu-ray-speler Blu-ray-speler.

  • Disco inferno chords and lyrics
  • Hoeveel aangekomen bij 17 weken zwanger
  • Balmain texturizing volume spray ervaringen
  • Bob kapsel achterkant opgeknipt