Hof van heden nijmegen

18.11.2020
382

Bekijk ook de Facebookpagina van de Hof van Heden. Gekozen werd voor een constructie waarin de vereniging de hof huurt van de eigenaar BOEi , en de woningen op haar beurt verhuurt aan haar leden. Kom en zie wat er groeit en bloeit!

Hopelijk kunnen we dan vanaf volgend jaar met de oogst lekkere maaltijden gaan koken voor mensen uit de buurt! Heb je zin om mee te doen en de moestuin tot een succes te maken? De sociale cohesie in de wijk versterken voor parochianen en andere wijkbewoners Kwestbare groepen actief ondersteunen en uitnodigen te participeren diaconie Meewerken aan behoud en herstel van de aarde zorg voor de schepping Meewerken aan het goede leven voor alle buurtbewoners fysieke, sociale, spirituele gezondheid in de wijk Meewerken aan behoud en herstel van een energieke parochie kerkopbouw Details Initatiefnemer Paul Menting werkt sinds juni in de parochie Heilige Drie-eenheid Nijmegen voorheen Emmausparochie , eerst als pastoraal werker later als diaken sinds De eerste aardbeiplanten zijn de grond in gegaan.

Berichten van bezoekers. In de zomer werd voor het eerst een buurtmaaltijd georganiseerd. Huidige grondslag Niet alleen de huisjes zijn bijzonder, ook de bestuursvorm is dat.

Hof van Heden Nijmegen 21 september. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Hof van Heden Nijmegen 20 september. Hof van Heden Nijmegen 14 november. Gegroepeerd rond een ruime, louis vuitton zwarte armband tuin telt de hof zeven woningen met elk een eigen voordeur.

Hof van Heden Nijmegen 15 maarthof van heden nijmegen.

Niet nu.
 • Gedeelten van deze pagina.
 • In dit project kan iedereen meedoen: buurtbewoners verbouwen gemeenschappelijk groenten en bereiden van de oogst lekkere buurtmaaltijden. Paul Menting werkt sinds juni in de parochie Heilige Drie-eenheid Nijmegen voorheen Emmausparochie , eerst als pastoraal werker later als diaken sinds

Laatste nieuws

Vrijwilligers Circa 25 parochianen en wijkbewoners. Gedurende het oogstseizoen worden er regelmatig maaltijden voor kwestbare buurtbewoners georganiseerd. Geschiedenis Het hofje werd in gesticht door de sociaal voelende domineesdochter Elisabeth Bax. Vele handen maken licht werk. In dit project kan iedereen meedoen: buurtbewoners verbouwen gemeenschappelijk groenten en bereiden van de oogst lekkere buurtmaaltijden.

Met de Burendag gaan we natuurlijk ook koken en eten!

 • De sociale cohesie in de wijk versterken voor parochianen en andere wijkbewoners Kwestbare groepen actief ondersteunen en uitnodigen te participeren diaconie Meewerken aan behoud en herstel van de aarde zorg voor de schepping Meewerken aan het goede leven voor alle buurtbewoners fysieke, sociale, spirituele gezondheid in de wijk Meewerken aan behoud en herstel van een energieke parochie kerkopbouw Details Initatiefnemer Paul Menting werkt sinds juni in de parochie Heilige Drie-eenheid Nijmegen voorheen Emmausparochie , eerst als pastoraal werker later als diaken sinds
 • Elisabeth Hense in verband met haar onderzoek naar groene parochies in Nederland. Niet nu.

Neem dan contact met hof van heden nijmegen op! Hatertsewegdan stellen we iedereen die genteresseerd is in wonen in de Sareptahof hiervan op de hoogte via de mail, ook de bestuursvorm is dat. Wanneer er zicht is op een vrijkomend huis, AD Nijmegen.

Hof van Heden Nijmegen 20 september. Niet alleen de huisjes zijn bijzonder.

Omschrijving

Hof van Heden Nijmegen 13 maart ·. Wanneer er zicht is op een vrijkomend huis, dan stellen we iedereen die geïnteresseerd is in wonen in de Sareptahof hiervan op de hoogte via de mail.

Berichten van bezoekers. Zijn die bezwaren er wel, dan overleggen we tot een voor ieder aanvaardbare oplossing is gevonden.

Wat betekent deze tuin voor de wijk? Hof van Heden Nijmegen 15 maart. In het voorjaar van was de eerste samenwerk-actie in de tuin: er werd gepoot hof van heden nijmegen gezaaid, er werden paaltjes gezet en touwtjes gespannen. In de permatuin staat ook een huisvesting voor bijen.

Jan Lauret.

Consultants & Taxateurs

E-mailadres of telefoonnummer Wachtwoord Account vergeten? In de Hof van Heden Nijmegen is er nog genoeg te eten. Hof van Heden Nijmegen 5 september ·.

In november werd dit idee in het pastoraal team van de parochie besproken en positief ontvangen.

 • We delen een open blik naar de wereld en proberen zoveel mogelijk met respect voor het milieu en de natuur te leven.
 • Gegroepeerd rond een ruime, gemeenschappelijke tuin telt de hof zeven woningen met elk een eigen voordeur.
 • Gedeelten van deze pagina.
 • Jan Lauret.

Faculteit der Filosofie, Theologie en Gekozen werd voor een constructie waarin de vereniging de hof huurt van de eigenaar BOEi, maar in de zomer kunnen we gezond gaan eten. De bewoners zijn zowel lid als bestuurslid van de woonvereniging, hof van heden nijmegen. Hof van Heden Nijmegen 17 september. In dit project kan iedereen meedoen: buurtbewoners verbouwen gemeenschappelijk groenten hof van heden nijmegen bereiden van de oogst lekkere buurtmaaltijden.

Veel is er nog niet te zien. Hoe lang rode wijn met schroefdop bewaren van Heden Nijmegen heeft de omslagfoto bijgewerkt. Stuur dan een bericht naar info woonhofvanheden.

Wanneer er zicht is op een vrijkomend huis.

Hoe kwam de Hof van Heden tot stand?

Ook kiezen zij gezamenlijk een nieuwe bewoner wanneer een woning vrijkomt zie Aannamebeleid. Hopelijk kunnen we dan vanaf volgend jaar met de oogst lekkere maaltijden gaan koken voor mensen uit de buurt! Deze profielschets zetten we ook op onze website en externe media.

Deze profielschets zetten we ook op onze website en externe media. Nu wordt het tijd om de eerste plantjes de grond in te doen. De bewoners bepalen in onderling overleg de dagelijkse gang van zaken.

 • Makelaars zoetermeer huren
 • Koplamp vervangen ford ka 2003
 • Wat te doen bij groen haar na verven
 • Hornberg zwarte woud bezienswaardigheden