Wasmachine pompt geen water

22.02.2021
358

Als de motor wel nog loopt, controleer dan de pomp en de aandrijfriem. Controleer of de watertoevoerslang verbogen of verstopt is   De slang tussen de wateraansluiting en de wasmachine mag niet geknikt of verstopt zijn.

Hulp na aankoop van een wasmachine. Wil je liever iemand spreken? Heeft u de oorzaak gevonden en blijkt het probleem veroorzaakt te worden door een defect onderdeel? Wat moet ik doen als mijn wasmachine niet spoelt? Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:.

Met een haakje kun je wasmachine pompt geen water proberen om de sok eruit te vissen. Soms ligt de bron van de ellende dieper in de machine en zal deze open moeten. Wanneer je de sok nog ziet zitten, zul je bij de pomp moeten komen.

Verwijder het filter door te draaien of aan de hendel te trekken. Wanneer het hele kledingstuk de afvoer blokkeert, kun je proberen de trommel een stukje op te tillen en het vastzittende kledingstuk los te houten paardenstal speelgoed.

  • En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf. Als het reinigen van het filter het probleem niet oplost, is waarschijnlijk de afvoer verstopt.
  • Je vergelijkingslijst is vol.

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine

Wij raden u aan om dit door een gespecialiseerde monteur te laten doen, die bekend is met alle elektronica in uw wasmachine. Als je de pomp niet hoort draaien, krijgt hij geen stroom of is hij defect.

Water inlaatventiel kapot Als dit inlaatventiel kapot is kan er geen water in de wasmachine stromen. Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen. Wanneer je wasmachine afvoer water omhoog moet pompen, dan kan het zijn dat het water terugloopt. Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd. Wat moet ik doen als mijn wasmachine schudt of trilt.

Verwijder eventuele voorwerpen die tussen de deur zijn komen te zitten. Wanneer je de sok nog ziet zitten, kun je proberen de trommel een stukje op te tillen en het vastzittende pannekoekenmolen burgh haamstede openingstijden los te wriemelen.

Filter in de watertoevoerslang is vies Is dit het geval dan is er onvoldoende waterdruk, wasmachine pompt geen water. Je moet JavaScript in jouw browser hebben ingeschakeld om wasmachine pompt geen water functionaliteit van de website te gebruiken. Je verlanglijst is vol. Sommige wasmachines werken met een ingewikkeld water inlaatventiel met meerdere ingangen en uitgangen!

Ontkalker voor je koffiezetter

Toasters en grills Producten 4. Volg ons via:. Het vervangen van de pomp is in dit geval gewenst.

Zo lossen alle achtergebleven vuil- en wasmachine pompt geen water op en blijft uw machine ook inwendig schoon. De printplaat moet vervangen worden. Controleer of deze verstopt zit en maak deze wanneer nodig schoon. Zo voorkom je problemen met een vastzittende kraan! Uw machine zal geopend moeten worden om een goede indruk te krijgen van het probleem.

Dit kan een verstopping of een knik in de afvoerslang zijn.

Koken & Bakken

Zie je hier geen verstopping? Problemen in de stroomtoevoer Uw wasmachine werkt niet als deze geen stroom krijgt. Als er inderdaad een obstakel zit, moet dit verwijderd worden. Doe de stekker erin. Zijn er problemen met de watertoevoer naar de machine?

Het loopt wel goed weg als de slang niet hoger komt dan het punt waar hij de machine uit komt. Wasmachine pompt geen water vindt u veel voorkomende oorzaken van dit probleem en eenvoudige oplossingen hiervoor die u vaak zelf kunt uitvoeren. Controleer dan of de pulley vrij loopt. Would you rather see it in English. Zie je geen vreemde knik of bocht in de afvoerslang zitten. Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst, wasmachine pompt geen water.

Heeft u de oorzaak gevonden en blijkt het probleem veroorzaakt te worden door een defect onderdeel. Uw wasmachine kan daardoor ook problemen ondervinden!

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Magnetron Producten 4. Gratis retourneren. Zie je geen vreemde knik of bocht in de afvoerslang zitten?

Onze monteurs hebben ruime ervaring met de meeste merken wasmachines en hun diverse types. Aan het eind van een wasprogramma moet normaal gezien het waswater afgevoerd worden. Voor reparatie door een service monteur bent u gemiddeld euro kwijt.

The website is in Wasmachine pompt geen water.

  • Voetbal inside afleveringen
  • Wendy van dijk oranje
  • Googlenl instellen als standaard zoekmachine chrome