Zelf krijtbord maken voor buiten

09.12.2020
233

Join, gezellig! Stanleymes als je krijtbordfolie gebruikt , liniaal en potlood. De leukste adventskalenders voor kids!

Dan spelen ze schooltje, of brandweer en blussen ze hun zelfgetekende vuur uit met een waterspuit. Zorg dat je genoeg schroeven gebruikt, anders gaan de planken schuiven. En wordt met mooie zomer dagen dagelijks gebruikt door mijn kinderen en de buurtkinderen die komen spelen. Beplak of beschilder dan het gedeelte op het hout waar jij de krijtbord wilt.

Gebruik hiervoor een verstekbak. Mijn huisje is cm hoog en 80 cm breed. Ja dat wilde ik eerst ook.

Wat heb je nodig! Super leuk, zelf krijtbord maken voor buiten. Daarvan worden er twee gebruikt aan de buitenkanten en n als afscheiding tussen de zandbak en veranda. Gebruik in de hoeken de douglas tuinpalen om de planken te bevestigen. Nu hebben ze een bord waar ze zich op uit kunnen leven.

Inspiratie

Na het schuren maak je de plaat schoon en stofvrij. Het favoriete speelgoed van Fenne 12 april Ik heb gekozen voor een hoek van 40 graden. Zo maak je het krijtbord Dit heb je nodig Schoolbordverf Verfroller en bak Spaanpla a t en , grootte naar wens Schroeven, 4 per plaat Schroevendraaier Papieren afplaktape 1. Geen schimmel of slijtage te vinden. You may also like. Die zelfde avond bracht ik een tweede laag aan om het mooi dekkend te krijgen.

Dan sla je namelijk twee vliegen in n klap: je kinderen kunnen er lustig op los tekenen en ze zijn nog lekker buiten aan het spelen ook. Als de beits gedroogd is, plaats je het worteldoek en vervolgens het speelzand in de zandbak, zelf krijtbord maken voor buiten. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Log in om een reactie te plaatsen. Zelf een krijtbord maken: hoe ga je te werk.

Zo maak je het krijtbord

In dit project ging ik aan de slag voor mijn lieve neefje. Anderen bekeken ook. Schoolbordverf is droog binnen mum van tijd, zeker met een beetje zon.

Maar ik dwaal af. Maar ook in onze achtertuin mobiele telefoon lokaliseren ze zich prima vermaken. Already done. Iets wat ik een aantal jaar geleden maakte en nog steeds een succes is, is ons krijtbord voor in de tuin. Hou je ook zo van cookies.

Account aanmaken. Gelukkig hebben we genoeg ruimte.

DIY krijtbord

In de zomer zijn ze eigenlijk de hele dag wel buiten maar ook in de herfst en winter gaan ze, als het even kan, lekker buiten spelen.

En toen de buurman voorstelde het achterste stuk van de tuin gezamenlijk te overdekken, wist ik meteen dat ik daar dus een enorm krijtbord ging maken. De leukste kerst knutselspullen van Action december 5, De leukste Ikea hacks juli 21,

Top idee dus dit. Contactgegevens Voor- en achternaam. Annuleren Versturen. In dit project ging ik aan de slag voor mijn lieve neefje. Dit artikel zit al in je winkelwagentje. Copyright - MamaMaai.

Je krijtbord is klaar.

Welkom op La vie de Mama

Maak je eigen speelhuisje met krijtbord en zandbak Maak zelf een speelhuisje van hout mét krijtbord en zandbak. Zet wat verschillende planten in potten bij elkaar en je ziet gelijk dat het veel gezelligheid geeft!

Foto uploaden ×.

Already done. Voor extra bescherming tegen vocht, leuk zeg. Reply MultiVroon 11 april, maar die zijn allemaal vrij makkelijk te verkrijgen en evt, haalden wij ook een zwarte dekstrip.

  • Waterbus zwijndrecht dordrecht kerstmarkt
  • Witte jurk met grote bloemen
  • Rotterdam all you can eat seafood
  • Goedkope kaartjes movie park germany