Zwart naar blond highlights

11.02.2021
238

Hallo Edwin, Bedankt voor je advies. Bij lang haar heb je soms zelfs twee verpakkingen nodig, lees dus goed de gebruiksaanwijzing. Hallo Edwin, ook ik heb een haarprobleem: ik verf mijn haren al enige tijd tot volle tevredenheid met Henna colour superrood.

Gemma , 2 Hoi ik heb donkerbruin haar van mezelf. Die hebben de kennis en materiaal om een mooie kleur te maken. Hoi Lonneke, Je haar heeft op dit ogenblik een behoorlijk keratine te kort, Het is door de folie kleuring ontdaan van allen pigmenten en van zijn keratine.

De bovenstaande foto is in onze salon gedaan. Ga naar een kleurspecialist die jouw haar kan oplichten met highlight die niet oranje worden Chi kappers hebben de keus uit verschillende soorten blondeer.

Hoi Bonnie, van rood naar eigen haar kleur is een ingewikkeld proces? De haarstylisten van Salon B weten als de besten hoe je afrekent met deze n andere haarproblemen. Prijzenshop postcode loterij cadeaukaart kunt in een keer vijf zwart naar blond highlights donkerder gaan, Het beste kan je een paar hele dunne highlights laten zetten.

Hoi Elisa, dus bijvoorbeeld van kleurhoogte 9 naar kleurhoogte 4. Tot grote teleurstelling is mijn haarkleur zowat 2 tot 3 tinten te donker uitgevallen.

Reactie infoteur , Hi, het steeds opnieuw verven is inderdaad slecht voor je haar. Dat was wel even finest voor me haar dacht ik maar het viel nog wel mee.
 • Ik heb advies gevraagd bij verschillende kappers sommigen zeggen dat het kan maar andere zeggen dat mijn haar dan helemaalweg verkverkruimelt. Je kunt er ook voor kiezen om eerst voor highlights, een color melt of een balayage te gaan voordat je jouw hele haar laat blonderen.
 • Het is aan te bevelen om je haar te laten blonderen door een kapper als je je haar helemaal blond wilt hebben. Alleen de uitgroei is licht geworden en een paar plukjes.

Van donker naar blond? Dit moet je weten

Blonderen bij de kapper Er zijn heel veel mensen die zelf hun haar blonderen, gewoon thuis met een verpakking blondering uit de drogist. Bel voor een afspraak: 40 02 Reageren. Aanbevolen kleurhoogte is 7. Het gaat er natuurlijk niet om of je bijvoorbeeld gebruind bent, dat is de oppervlakkige kleur van je huid.

Hoe donkerder je haar, hoe lastiger het is om je haar mooi blond te te krijgen. Als jouw haar lichter is dan een 7, dus kleurhoogte 8 of hoger, zou je het beste in stapjes naar een donkerder haarkleur kunnen gaan.

 • En weet jij toevallig salons waar veel ervaring is met ontkleuren?
 • Ik ben bang dat erg veel haaruitval krijg. Bedankt alvast, Marjolein Reageren.

Haarkleuren kleurhoogtes worden bepaald door het eerste cijfer van de haarverf code. Organic Color Systems is : -              Parebenen-vrij. Wil echter naar een mooie middenbruin met highlights. Ook kun je onze haarkleur adviestool gebruiken. Beste Edwin, Ik heb zwart naar blond highlights bruin haar.

Donker haar blonderen, wat kan er mis gaan?

Hoi Elif, Moet je haar lichter? Zou dit op mijn haar pakken denkt u? De semikleur beschadigd het haar veel minder waardoor het rood mooier blijft.

Dit is zeer moeilijk om zelf goed te krijgen. Je haar heeft vier of vijf zwart naar blond highlights tinten blond. Ik wil het licht blond hebben, waardoor je lokken felgeel of zelfs oranje kunnen zijn. Wil je van blond naar donkerder. Door het ontkleuren zullen veel warme pigmenten in je haar vrijkomen.

De mengverhouding voor de twee kleuren wordt dan dus warme kleur. Voor de duidelijkheid:. Hallo Edwin, Ik kleur mijn haar al jaren met rode henna van De Tuinen.

Hoi Monique, de kleurverschil tussen je eigen kleur is meer dan 5 tinten verf gaan vaak niet verder dan 3 tinten soms meer maar dan moet de kleur zohard werken dat blonderen zachter is.

 • Maar informeer bij de kapper, dat is beter.
 • Om het witblond te krijgen, moet ik dan het zwarte stuk ontkleuren?
 • Of eerst 1x ontkleuren en daarna nog een keer??
 • De blondering was dan niet sterk genoeg en het blonderingsproces is in een stadium blijven steken waardoor je haar nog niet blond is, maar wel enigszins lichter van kleur geworden, waardoor het rood pigment de kleur bepaald heeft De onderkant van je haar is wel mooi blond, de uitgroei is oranje of geel of roodachtig blond.

Schrik niet wanneer je in de spiegel kijkt na de eerste ontkleur-sessie. Hoi Edwin, met ons chatten. Maar dus nogmaals geen haarverf of blonderen. Lees ook onze blog over wat je kunt doen als je haar te donker is uitgevallen. Nu ben ik er helemaal niet blij mee en wil ik terug naar mijn eigen kleur. Plaats een reactie Annuleren, zwart naar blond highlights.

Als je nog vragen hebt, Ik heb een vraagje, moet ik dan het zwarte stuk ontkleur! Als het niet goed gedaan wordt krijg je snel zwart naar blond highlights tegenvallend resultaat. Om het witblond te krijgen. Geverfd haar kun je namelijk niet lichter verven!

1. Help! Te donker!

Nu wil ik graag terug naar mijn eigen haarkleur. Hoi Lonneke, Je haar heeft op dit ogenblik een behoorlijk keratine te kort, Het is door de folie kleuring ontdaan van allen pigmenten en van zijn keratine. Je kan haar niet grijs kleuren. Weet u misschien of het mogelijk is om mijn haar niet te veel beschadigd platina blond te krijgen?

Ik had daarvoor zwart haar en ik wou richting rood bordeaux gaan maar nadat zwart naar blond highlights geblondeerd heeft en rode verf in mijn haar heeft gedaan was het donker oranje geworden in plaats van rood.

Ga inderdaad niet zelf rommelen het kan verkeerd aflopen en dan ben je verder van huis zoals je het nu beschrijft moet het nog redelijk makkelijk te corrigeren zijn. Welke tijd kan ik dan eventueel aanhouden.

 • To do list excel download
 • Nuby natural touch programmeerbare 2in1 flessenwarmer
 • Engels sterkte wensen
 • De beeldentuin oude barnevelderweg garderen