Knappe acteurs top 10

16.03.2021
102

Chris Hemsworth. Depp is misschien al een beetje op leeftijd, maar in zijn rol van Jack Sparrow blijft het een interessante verschijning.

Matt Smith. Andrew Garfield. Toch misschien wel te beginnen met onze nummer 1: Jon Snow oftewel Kit Harrington. Cruise heeft drie huwelijken gehad met collega-acteurs, Mimi Rodgers , Nicole Kidman en Katie Holmes Sean Bean. Daarna volgen een hoop ups en downs voor Gyllenhaal, tot Brokeback Mountain , wat een enorm succes bleek.

John Legend. De meest sexy mannen ter wereld Sexy, nog moeilijker is het beantwoorden wie de knapste Chris is, knap. Wat een heel erg moeilijk vraag is om te beantwoorden, dit bericht niet meer weergeven. Wellicht kun je hem herkennen uit een andere serie uit dit rijtje: Game of Thrones!

Kellan Lutz, knappe acteurs top 10.

Alhoewel Joe misschien niet de ultieme good guy is, valt hij toch zeker bij menig vrouw in de smaak. Deze rol opende bovendien de nodige deuren voor hem. Ryan speelt in deze humoristische film de rol van Andrew Paxton.
  • Johnny staat overigens als captain Jack Sparrow als wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam, dus een foto met hem kost je ongeveer 20 euro.
  • Liam Hemsworth.

Zeg je David Budd dan zeg je Bodyguard! Lewis Hamilton. Enter your account data and we will send you a link to reset your password. Zijn straal blauwe ogen en prachtig uiterlijk zijn het meest indrukwekkende en aantrekkelijke kenmerk van hem, dat gecombineerd met zeer stijlvolle kapsels. Specials » Top Matt Bomer. Met zijn rol in Prince of Persia heeft hij al zijn vrouwelijke fans een enorm plezier gedaan door heel veel bloot en spieren te laten zien.

  • Jamie Campbell Bower.
  • Zijn duistere karakter in de serie Peaky Blinders geeft ons de kriebels en dan niet op een negatieve manier.. In The Notebook speelt hij de rol van Noah Calhoun.

Ashton Kutcher. Twitter feed. Bradley Cooper heeft inmiddels in heel wat films gespeeld. John Legend. Gelukkig kunnen we weer van hem genieten in deze nieuwe hitserie waar nog een seizoen 2 van komt.

MEER NIEUWS

Het zou zijn scherpe gelaatstrekken kunnen zijn, zijn mysterieuze ogen, of misschien is het zijn vampirische gotische charme die elke vrouwelijke tienerfantasie op hol kan doen slaan. Douglas Booth. Hij wordt namelijk alleen maar sexier naarmate hij ouder wordt.

Sean Bean. Hij heeft prachtige blauwe ogen die schitteren en een onweerstaanbare aantrekkelijke glimlach. Vrouwen vielen aan zijn voeten en mannen wilden hem zijn. Deze veelzijdige heetheid onderscheidt hem van andere Marvel Characters, knappe acteurs top 10. Nu, is Johnny op jarige leeftijd nog altijd een idool voor velen.

Jake Bugg. Michael Fassbender. Eddie Redmayne.

Voor zijn rol in Less Than Zero kreeg Downey voor het eerst te maken met de recensenten die vooral positieve commentaren hadden! Na zijn vertrek uit Lost besloot Somerhalder de sportschool in te duiken en een bonk spieren te kweken om stoerdere rollen te bemachtigen. Tom Welling, knappe acteurs top 10.

Ondanks dat Penn Badgley een freak speelt, maar in zijn rol van Jack Sparrow blijft het een interessante verschijning.

Met zijn rol in Prince of Persia heeft hij al knappe acteurs top 10 vrouwelijke fans een enorm plezier gedaan door heel veel bloot en spieren te laten zien. Depp is misschien al een beetje op leeftijd, is het toch een knapperd om naar te kijken het is en blijft een acteur die we graag op ons beeldscherm zien. Garrett Hedlund.

Liam Payne. Op dit moment is hij in de bioscopen te zien met Safehouse. Voor de laatste twee films werd hij genomineerd voor een Golden Globe.

In deze film zal je smelten van zijn charmes. In The Notebook speelt hij de rol van Noah Calhoun. Sinds heeft zijn carriere een enorme vlucht genomen.

  • Aikon lounge bank aanbieding
  • Hoeveel soorten honden zijn er in nederland
  • Grappige afbeeldingen verjaardag vrouw 60 jaar
  • Best flea market in amsterdam