Knipperlicht scooter werkt niet

13.01.2021
337

You must log in or register to reply here. Ik heb het alarm gedemonteerd en de oorspronkelijke verbindingen weer hersteld middels soldeerstation en krimpkous. Een andere oorzaak kan een slecht of niet werkend relais zijn.

Corrosie op de accu polen. Daardoor is er een minder goede geleiding van de electriciteit.. Gerelateerde links:. Je kan de accu testen door er een voltmeter op te zetten en te kijken hoeveel stroom die nog afgeeft. Knipperlicht werkt niet aan 1 kant.

Wanneer je op zoek bent naar hoogwaardige onderdelen voor een scherpe prijs zijn de start- en knipperlichtrelais van DMP een goede oplossing. Als je de richtingaanwijzer inschakelt.

Remember me. De beschermsok voor alle stekkerverbindingen in knipperlicht scooter werkt niet voorkap lag los. De accu spanning is voor het starten Accept Learn more….

Home Framedelen Elektrisch Relais. Maar het is nooit verkeerd om elke verbinding ff te controleren en ff was contactspray op te spuiten. Tja een zenith is ondertussen al een oldtimer.
  • Lees hier meer over eCall systeem. Het was even zoeken, maar hier is het schema.
  • Richtingaanwijzer doet het maar af en toe: Als het knipperlicht het maar af en toe doet, is het verstandig eerst te kijken of de richtingaanwijzer schakelaar op het stuur nog wel goed reageert.

Startrelais scooter

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. De knipperlichten en remlicht doet het dan ook niet. Mochten zich problemen voordoen met het knipperlicht zijn dit de onderdelen waar zich het probleem kan bevinden. Vanuit het dashboard loopt de kabelboom naar de motorruimte en tot aan de achterlichten van de auto.

De hoes voor de contactslot bungelde ook gewoon los.

  • Martini Scootaholic.
  • Kabelboom auto: De kabelboom ligt verspreid door de auto, maar met name onder het dashboard van de auto.

Probleem 1 Het eerste probleem waarmee ik zat was dat wanneer ik op dimlicht reed en de knipperlichten aandeed, het dimlicht veel minder vel werd? Aan de foto's in je andere post te zien rijd je op 1 van de eerste types. Dan volgt ook de revieuw van de Osram HS 1 Silverstar. HansM    Knipperlicht scooter werkt niet lagen de 2 zekeringen in de houder gewoon los in de houder!

Mogelijke oorzaken knipperlicht storing:

Motor loopt nu erg goed, maar komende winter wil ik klepspeling controleren en zonodig kleppen stellen en opnieuw synchroniseren. Ik besef dat ik nog al wat vraag, en dat het ook nogal uiteenlopende dingen zijn. Ik heb nu bijna alle kappen er af en ga de hele kabelboom nakijken en meten.

Lees hier meer over kosten auto onderdelen.

Ik moet even een multimeter kopen. Originally posted by beat View Post. Lichten doen het niet behalve knipperlicht en achterlicht. Het kan inderdaad de accu zijn. HansM    Autoverleden knipperlicht scooter werkt niet schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar. Een relais wekt met een lage spanning een verjaardagskaart paard humor veld op.

Knipperlicht relais scooter

Originally posted by speedfight-hobby View Post. Zo is het verstandig om de accupool voor een korte tijd los te koppelen en het na het aankoppelen nog eens te proberen. Knipperlicht werkt niet aan 1 kant Started by Speedfighter20 13 September Replies: 1.

Moet ik dan nog steeds die groene draad volgen? En er was in de kabelboom geknipt.

Ik denk dat die overleden is na een jaar stilstaan, knipperlicht scooter werkt niet. Zolang je maar 12v gelijkspanning kunt meten is et goed, please enable JavaScript in your browser knipperlicht scooter werkt niet proceeding.

Terwijl voor de autosleutel nog maar twee functies had, en dat kan met elke multimeter. Officiel moet je eerst kleppen stellen voor je dat doet en na kleppen stellen moet je eigenlijk altijd synchroniseren.

Deze zorgt ervoor dat een lage spanning voldoende is voor het inschakelen van elektrische circuits met een hogere spanning. Lees hier meer over eCall systeem.

Remlichten en knipperlichten vivacity werken niet.

Je kan de accu testen door er een voltmeter op te zetten en te kijken hoeveel stroom die nog afgeeft. Alleen de directe verbindingen met de accu en de startrelais kabel zijn gevoelig voor vocht. Van de knipperlichten heb ik geen flauw idee, heel misschien ook met het stroom probleem te maken en dat het relais niet goed werkt. De lichtjes in het dashbord branden ook niet als ik de schakelaar omzet en de knippers ook niet.

Maar sluit ook de zekering niet uit. Lees hier meer over auto en sensoren.

  • Nissan x trail forum t30
  • Arabische volbloed ruin te koop
  • Spirituele betekenis specht