Overtreffende trap frans

01.02.2021
302

La voiture la plus laide de l'Europe. Vergeet ook hier de vorm niet aan te passen naargelang het geslacht en getal van het woord waarnaar het verwijst. Vergelijkende en overtreffende trap van 'beaucoup' 1.

Ma soeur a tenu bon. Les commerçants gagnent gros ces jours-ci. Les hirondelles volent bas. In het Nederlands kunnen we van veel bijvoeglijk naamwoorden een vergrotende trap maken door er - er achter te zetten: groter, kleiner, dikker, korter, dunner, voller, langer DAN. Ook als bijwoord hebben de woorden 'goed' en 'slecht' een andere vorm.

Ils ne chantaient pas juste, overtreffende trap frans. Die boeken zijn duur. Bart N! Het woordje QUE zorgt voor het tweede element van de vergelijking en betekent dan :.

Dit kind is net zo netjes als zijn broer?

Ze zongen niet juist.

Degrés de comparaison : TRAPPEN VAN VERGELIJKING

Les maisons les plus chères du monde. Vergelijkende en overtreffende trap van 'mal' 1. Cet enfant est aussi ordonné que son frère. De beste leerling doet mee aan het concours. Vergelijkende en overtreffende trap van 'beaucoup' 1.

In het Nederlands zetten we hier bij de meeste bijvoeglijk naamwoorden -st achter: het grootst, het meest. Comment a-t-elle pu tomber si bas. Vergeet ook hier de vorm niet aan te passen naargelang overtreffende trap frans geslacht en getal van het woord waarnaar het verwijst? Iris S. DE :   Relatief:  hierbij wordt een vergelijking gemaakt.

Andr D, overtreffende trap frans.

VERGELIJKENDE TRAP, VERGROTENDE TRAP

Het is een grote jongen. DAN Marie est moins fatiguée que Pierre. ALS   Pierre est aussi fatigué que Marie.

De vergelijkende en overtreffende trap van 'goed' en 'slecht' in het Frans krijgen een andere vorm. Onveranderlijke adjectieven 1. De vergrotende trap heeft op zijn beurt ook drie soorten :. Normale zin: - Pierre est grand. Overtreffende trap frans zoeken.

26 Vergrotende en overtreffende trap

Simon travaille mieux à l'imprimerie. Cet enfant est aussi ordonné que son frère. Les commerçants gagnent gros ces jours-ci. De politie sloeg hem hard in elkaar.

  • Dit is een heel lekker nagerecht.
  • Het bijvoeglijk naamwoord  past zich altijd aan  aan het  geslacht en de vorm  van het woord waarop het betrekking heeft.
  • Les pommes sont moins chères que les bananes.
  • Ze betaalt duur voor haar vrijheid.

Les hirondelles overtreffende trap frans bas, overtreffende trap frans. Comme les roses sentaient bon. De rozen roken echt lekker? Le plus grand garon de la classe. J'ai a toujours travaill dur. Ik heb altijd al hard gewerkt. Het versterken van het bijvoeglijk naamwooord Behalve met behulp van een bijwoord trs, vraiment kan men de betekenis van het bijvoeglijk naamwoord ook versterken door het bijvoeglijk naamwoord op een andere plaats te zetten.

Inhoudstafel

Dit kind is net zo netjes als zijn broer. Jean-Paul koopt net zoveel, evenveel snoep als Marie-Louise. Paul is meer valsspeler dan leugenaar.

ALS   Pierre est aussi fatigu que Marie. In sommige collocaties blijven bepaalde adjectieven onveranderlijk en gedragen ze zich dus als bijwoorden? Een beter boek.

  • Retro scooter stationair afstellen
  • Granieten vloer reinigen met stoom
  • Halogeen oven recepten downloaden
  • Weersverwachting den haag 30 dagen