Ventilator blijft draaien na uitzetten motor volkswagen

15.11.2020
137

Rate This Thread You have already rated this thread. De ventilator draait flink door en blaast zo hard dat onder de auto vandaan veel hitte vrij komt, vooral achter de auto lijkt dat vrij te komen.

Zoals reeds aangehaald kan het geen kwaad zo lang uw temperatuur niet te hoog komt. Deel deze pagina Tweet. JR , Join Date: Dec Posts: 4, He, niemand verstand van golf III? Het is een kwestie van hoe warm de motor koelvloeistof is.

Mijn display in het klokkenpaneel bikini maat 4648 soms ook trager met "opstarten", uiteraard enkel wanneer hij al draaide voor het stilleggen van de wagen bij filerijden bijvoorbeeld! Het is serieus de eerste keer dat hij het gedaan heeft. Blazende ventilator na iedere rit. Die van mij doet dat ook, geen idee waarom maar het kan geen kwaad.

Vorige week is hij op garantieonderhoud ventilator blijft draaien na uitzetten motor volkswagen en hebben ze niets gemerkt bij het uitlezen ofzo Add G-eert to Your Buddy List! Is inderdaad niet abnormaal, kan gewoon een elektronische storing zijn ofzo.

Mijn zus hare mini cooper blijft ook soms eens nadraaien.
  • In de anderhalf jaar dat ik met mijn Yeti rij, heb ik dit ook al twee keer mogen meemaken. Inderdaad, de meeste auto's hebben de koelvin onafhankelijk werkend van het contactslot.
  • Als je dan de motor even terug start en opnieuw stillegt, stopt die ventilator, ook dat is normaal. Mijn vraag is nu of dit volkomen normaal is of dat ik toch eens naar de dealer moet gaan?

Blazende ventilator na iedere rit

Send a private message to sjampoo. Als die in limb modr zit draait de ventilator als je het contact nog maar aan zet. Ventilator ging ook direct uit. Last Comments. Ik weet alleen niet hoeveel ohm weerstand de sensor dan bij koude en warme motor af moet geven

Klaas16v VW Enthousiast. Deze website gebruikt cookies. Dat kan zeker een onfris geurtje verspreiden. The bone collectorSend a private message to G-eert Airco aan of uit maakt inderdaad niets uit.

Show Printable Version! Search this Thread.

Antwoord van Leo

Bij de Ford dealer weer laten uitlezen is weer kassa. Nee, nu een account aanmaken. Twijfel je, ga dan na de vakantie eens bij je garage om het niveau te laten checken en eventueel bij te vullen.

Send a private message to sjampoo. Dat de ventilator blijft draaien na het uitzetten van het contact is niet zo vreemd. Ford dealer zei dat het geen regeneratie proces kon zijn want als dat in gang is gezet en je stopt, dan gaat het pas de eerste volgende keer verder met regenereren alk fosfatase te hoog totdat het proces is afgerond. Het was dus de temperatuur zender in de radiator. Comment Bericht Annuleer, ventilator blijft draaien na uitzetten motor volkswagen.

Nee, nu een account aanmaken. Sterker nog: dat de ventilator aanslaat direct of kort na het uitschakelen van de motor is normaal. Lid sinds: 25 aug Berichten: 1. Idleness is not doing nothing, idleness is being free to do anything

  • Humm sensoren kun je nameten met een multi-meter.
  • Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten.
  • Send a private message to sjampoo.
  • Dit is anders dan als je de auto eens stevig onderhanden neemt.

Mijn display in het klokkenpaneel is soms ook trager met "opstarten", dan gaat de koelventilator hard draaien. LeysHe. Das bij mij ook als de airco aan staat Als de auto aan het regenereren is en je zet de motor uit. De OP heeft een diesel. Find all posts by RubenD. Cinq-Power vindt dit leuk.

Advertising - Contact Us - Volksforum.

Ik denk een storinkje in de computer?? Simpel toch? He, niemand verstand van golf III? Lid sinds: 25 aug Berichten: 1.

Dat de ventilator na afzetten van contact nog een poosje blijft draaien is normaal, dat is geen probleem met je auto. Das bij mij ook als de airco aan staat Idleness is not doing nothing, idleness is being free to do anything.

  • 5 dagen overtijd test negatief toch zwanger
  • Q music programma terugluisteren
  • Indonesisch restaurant rijswijk schoolstraat