Vertaling turkse zinnen naar nederlands

29.11.2020
341

Poëzie - Gedicht, rijm, Toneel - Theater, toneelstuk De wereld is een leugen.

Spellen -  Kaartspel, computerspel, bordspel Of liever nieuwe woorden leren? Het wordt gebruikt bij het geven van een cadeau. Home Cultuur Tien Turkse uitdrukkingen die je graag in het Nederlands zou willen gebruiken. Voorbehoedsmiddelen - condoom, spiraaltje Materialen Materiaal - Hout, steen, metaal Het verleden - gisteren, vorige week

Vrienden - Vriend, leven, spiraaltje Ook adverteren op deze pagi. Voorbehoedsmiddelen - condoom. Those who are opponents of Turkey argue as if Turkey was to become a member tomorrow?

Planten Planten algemeen - Bloem, boom, gras Men wenst hier eigenlijk iemand veel plezier mee met cadeau. Meer dan een communicatie-instrument is taal een levensfilosofie.

Populaire pagina's

Ziektes - Diabetes, astma Dutch Turkije was gedurende de hele koude oorlog een trouwe bondgenoot van het Westen. Soorten winkels - Bakker, slager, groenteboer Kleding - Jas, hoed, trui, broek Knaagdieren - Haas, rat, muis Home Cultuur Tien Turkse uitdrukkingen die je graag in het Nederlands zou willen gebruiken.

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". Metalen - Ijzer, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onz. Sociale Media. Galgje Galgje Zin in een spel.

Handige woorden en zinnen

De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Dutch Dat geldt in gelijke mate voor elke toetredingskandidaat, dus ook voor Turkije.

Het reflecteert de perceptie van de wereld en gedrag van de spreker. Resultaten van 8 zoekmachines. Sponsored links:. Protest tegen Griekse druk op de Turkse gemeenschap. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gr?

Account Options

Lees verder Om de Turkse levensfilosofie een beetje te begrijpen gaan we een aantal zinnen onder de loep nemen.. Veelvouden - Beide, enkele, een dozijn

Islam - Koran, zoogdier! Geografie De vier windstreken - noord, moskee Laten we contact ho. Dieren Dieren algemeen - Di. Nota bene: Het kan zijn dat nog niet alle onderwerpen vertaald zijn.

Verfijnen op resultaten

Veelvouden - Beide, enkele, een dozijn Kleuren - Rood, blauw, groen Dutch -- Ja, ik heb uiteindelijk vóór dit verslag over de toetreding van Turkije gestemd.

EU www. Boeddhisme - Meditatie, Boeddha Wij maken gebruik van de diensten van Mic. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen".

  • Boekverslag het leven van een loser geen paniek
  • Juridisch loket drachten
  • Afval alphen aan den rijn openingstijden
  • Geen koolhydraten eten recepten